@Seyit Ali Başer
Yok kötü değilde... Sanırım biraz zorlama olmuş akvaryum ve hayat belirtileri tamam ama :) balık zorlama. Aslında kasko firması için mantık güzel
Yurtdışında yapılan her iş garip geliyor bana gazetelerde de öyle. Biz alışmışız belirli kalıplara. Bütün gazetelerin mizanpajı neredeyse aynı düzende farklı birşey gördükmü değişik geliyo bize halbuki tasarım hoş olmuş
Seyit bey çalışma genel anlamda hoş görünüyor gerek renkler gerek düzen güzel. Ancak verdiği mesajı detaylıca incelememe rağmen halen çözmüş değilim.
Şayet siz logoda balık veya balıkla ilgili bir düşünce olduğunu yazmasaydınız ben bunu anlayamazdım kaldı ki halen anlayamadım :)
Sizden ricam...
Çalışmadan edindiğim izlenim kadarıyla ciddi bir organizasyon ve bu organizasyon için uygun olmayan bir çalışma.
İlk başta "KATILIMCI" fontunu değiştirmelisiniz bu çalışma için çok çocukça
Köşelerdeki mavi renkli çiçek vektörleri yerine daha sade çizgilerden oluşan bir çerçeve yada farklı...
- Hayalhan ve Kafana göre yazılarının fontları üzerinde biraz oynama yapmalısınız
- İnternet sitesinin ismi hem arkada hem önde bulunuyor birini tercih etmeli ve yine font seçeneklerini denemelisiniz
- Bunların dışında sanatçının sitesini de inceledim tam tarzına uygun bir çalışma olmuş...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.