Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Hıyarlı Baba

:) Ey Allahım...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Kaskom Logo çalışmam

@Seyit Ali Başer Yok kötü değilde... Sanırım biraz zorlama olmuş akvaryum ve hayat belirtileri tamam ama :) balık zorlama. Aslında kasko firması için mantık güzel
  3. Kerim ÖKSÜZ

Büşra Giritoğlu // tişört çalışmalarım

evet ikinci çalışma gerçekten hoş görünüyor
  4. Kerim ÖKSÜZ

The Independent gazetesinin tasarımı yenilendi!

Yurtdışında yapılan her iş garip geliyor bana gazetelerde de öyle. Biz alışmışız belirli kalıplara. Bütün gazetelerin mizanpajı neredeyse aynı düzende farklı birşey gördükmü değişik geliyo bize halbuki tasarım hoş olmuş
  5. Kerim ÖKSÜZ

Professional Retouching (Profesyonel Rötüş)

Çok büyük fark var orjinal bir çalışma olmuş elinize sağlık
  6. Kerim ÖKSÜZ

Kaskom Logo çalışmam

Seyit bey çalışma genel anlamda hoş görünüyor gerek renkler gerek düzen güzel. Ancak verdiği mesajı detaylıca incelememe rağmen halen çözmüş değilim. Şayet siz logoda balık veya balıkla ilgili bir düşünce olduğunu yazmasaydınız ben bunu anlayamazdım kaldı ki halen anlayamadım :) Sizden ricam...
  7. Kerim ÖKSÜZ

hasan güner / afiş 1

Sanırım düşüncelerimi en güzel bu smiley ifade eder :clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2::clap2:
  8. Kerim ÖKSÜZ

Garantiweb.com Logo Tasarım Yarışması

bedavaya logo yaptırmak istiyorlar başka bir amaç yok !
  9. Kerim ÖKSÜZ

amatör bir kaç fotoğraf

Hepsi birbirinden güzeller tebrik ederim gerçekten
  10. Kerim ÖKSÜZ

çok güzel çalışmalar bunlar -2-

insan renklerin içinde kayboluyo gerçekten çok güzeller
  11. Kerim ÖKSÜZ

1 Million Dolarlık Anlatım‏

@aspirin_00 Photoshopla yapılabilir ama 1 milyon dolar için ne yapılsa değer
  12. Kerim ÖKSÜZ

Kutsal Damacana 2: İtmen 2009

şahsen beğenmedim çok fazla gülmedim ilk film çok daha iyiydi biraz zorlama olmuş bu film
  13. Kerim ÖKSÜZ

Hoparlör Icons

Teşekkürler paylaşımınız için
  14. Kerim ÖKSÜZ

Yüksek Çözünürlüklü Resim Arşivi

paylaşımınız için teşekkürler saç tasarımı çok işime yaradı
  15. Kerim ÖKSÜZ

Sempozyum Yaka Kartı Tasarımı.

Çalışmadan edindiğim izlenim kadarıyla ciddi bir organizasyon ve bu organizasyon için uygun olmayan bir çalışma. İlk başta "KATILIMCI" fontunu değiştirmelisiniz bu çalışma için çok çocukça Köşelerdeki mavi renkli çiçek vektörleri yerine daha sade çizgilerden oluşan bir çerçeve yada farklı...
  16. Kerim ÖKSÜZ

Ali Tekin Çam

Kalp grafiği şeklindeki İstanbul silüeti çok hoşuma gitti. Tabi ustanın diğer çalışmaları da...Kendisiyle tanışmak isterdim.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/1

Başarılar dilerim ...
  18. Kerim ÖKSÜZ

capria tour broşür | hasan güner

Güzel iş çıkaran Corel değil sizsiniz yine büyük bir beğeniyle inceledim ellerinize sağlık :)
  19. Kerim ÖKSÜZ

mert photograpy web

Genel olarak çok hoş görünüyor ellerinize sağlık
  20. Kerim ÖKSÜZ

Albüm Cover / hayalhan

- Hayalhan ve Kafana göre yazılarının fontları üzerinde biraz oynama yapmalısınız - İnternet sitesinin ismi hem arkada hem önde bulunuyor birini tercih etmeli ve yine font seçeneklerini denemelisiniz - Bunların dışında sanatçının sitesini de inceledim tam tarzına uygun bir çalışma olmuş...
Yukarı Alt