Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

20.07.2009 Online Rekorumuz

emeği geçen herkesi tebrik ederim arkadaşlar muhteşem bir olay
  2. Dilek Doğrusöz

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun

herkesin kandili mübarek olsun geç kaldım ama net bugün var :( herkes için hayırlara vesile olur inşallah
  3. Dilek Doğrusöz

Lastik Ve Jant Ferrari Adlı Çalışmam.

yine muhteşem bir çalışma düşüncenize ellerinize sağlık Hakan bey
  4. Dilek Doğrusöz

Adnan APAYDIN Hoşgeldin...

grafikerler org ailesine hoşgeldiniz Adnan bey daimi olmanız dileğiyle...
  5. Dilek Doğrusöz

kara balık

en büyük eksiklik bence tasarım açısından baloncukların olmaması sanki gerekli gibi geldi bana düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  6. Dilek Doğrusöz

3D Zar Yapımı

@Hakan Dağdeviren ben teşekkür ederim Hakan bey... @Erkin KARATAŞ teşekkürler Erkin bey... @Yaşar Karadeniz nacizane anlatabildiğim kadar inşallah faydalı oluyorumdur ben teşekkür ederim Yaşar bey...
  7. Dilek Doğrusöz

Küçük Kız Clipart (20 ai)

emeğine sağlık Yaşar bey çok cici görünüyorlar...
  8. Dilek Doğrusöz

3D Zar Yapımı

yine keyifle yapabileceğiniz 3 boyutlu bir uygulama... benim yapmış olduğum ai dosyasını buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47857570/zar_yap_m_.rar.html
  9. Dilek Doğrusöz

3D Rulo Yapımı

muhteşemsiniz Erkin bey çok güzel omuş ellerinize sağlık... kesinlikle takip ederek ve uygulama yaparak hem pratik kazanıyoruz hemde değişik teknikler öğrenmiş oluyoruz. teşekkür ederim ilginiz için
  10. Dilek Doğrusöz

3D Rulo Yapımı

@Fatih Coşkun ben teşekkür ederim Fatih bey üzülmeyin illustratorda bir kısmını yapıp corelde düzenlemeler yapabilirsiniz ama hepsini illustratorda yapmak daha ii tabi bence öğrenin Fatih bey faydasını ve zevkini o zaman anlayacaksınız :)
  11. Dilek Doğrusöz

Toprak ve Tarla Resimleri

link kırık yaşar bey yenileyebilirmisiniz
  12. Dilek Doğrusöz

3D Rulo Yapımı

arkadaşlar sıkıldığım bir andı ve keyif alabilmek için sizlere faydalı olabileceğini düşündüğüm için bir ders hazırladım umarım keyifle uygulama yapabilirsiniz yaptığım ai dosyasınıda buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47847785/rulo.rar.html NOT:aldığınız...
  13. Dilek Doğrusöz

sulu boya vazo ve çiçek

halit bey çalışma incelnirken mutlaka ve mutlaka teknik nedir önce bunu öğrenmeye çalışır insanlar bir sergiye gittiğinizde muhakkak teknik hakkında bilgi sahibi olursunuz sonra konu ve diğer unsurlar dikkat çeker en azından ben öyle düşünüyorum ve ona göre yorumlarımı yapıyorum siz başlık...
  14. Dilek Doğrusöz

sulu boya düşünen adam

hadi bakalım halit bey bekliyoruz çalışmanızı... teknik olarak en zor tekniklerden birisidir suluboya tekniği. başlık olarakta bunu belirttiğiniz için ona göre yorumlar geliyor sakın bu yorumlar sizi kırmasın
  15. Dilek Doğrusöz

Freehand Ders Notlari

sayın Curse emeğiniz ve paylaşımınız için teşekkürler...
  16. Dilek Doğrusöz

Channels Paneli ile Hasass Seçim Yapmak. (Teknik Bilgi)

@Erkin KARATAŞ ben teşekkür ederim Erkin bey sayenizde
  17. Dilek Doğrusöz

Channels Paneli ile Hasass Seçim Yapmak. (Teknik Bilgi)

hemen aynı görselle bende denedim anlatım için teşekkürler Erkin bey emeğinize sağlık...
  18. Dilek Doğrusöz

İslami Psd (Hat ile, İlahi ente maksudi ve rıdake matlubi)

itinalı paylaşımınız için teşekkürler...
  19. Dilek Doğrusöz

sevimli inekler

| eps | cdr | formatında buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47768923/sevimli_inekler.zip.html
  20. Dilek Doğrusöz

Herkese selamlar :)

aramıza hoşgeldiniz daimi olmanız dileyiğle...
Yukarı Alt