Arama sonuçları

1. Kürşad Çakır

CorelTÜRK CT RGB2CMYK Bitmaps 3.7 yayınlandı.

Yeni sürümü hazırlamaya başladım... Önerilerinizi bekliyorum.
  2. Kürşad Çakır

Beni Bu Mesleğe Alıştırın..!

Türkçe'yi düzgün kullanmak mesleğinizde teknik olarak size faydalı olacağı gibi vizyonunuzun da gelişmesine katkı sağlayacaktır. Sorunuzun cevabına gelince... Sektörde karşılaşacağınız tüm yazılımları kullanmanızı tavsiye ederim. Genelde kullanıcılar sadece bir yazılımda kendilerini...
  3. Kürşad Çakır

Corelde Contour Sorunu

@Hüseyin ALPALTUNSadece size özel bir şey değil ifade etmeye çalıştığım... İşte kullandığınız şu "sanırsam" kelimesi ilerideki zamanlarda karşınıza farklı bir font ile aynı sorun geldiğinde yine müşterinin dikkatini başka bir şeye çekip fontu değiştirme davranışını tekrar ettirecek size... Fakat...
  4. Kürşad Çakır

Corelde Contour Sorunu

@grapikselSizce çözüm mü? Bana göre değil... Müşteriye "yapamıyorum" demek bir grafikeri mesleğinde geri götürmez mi? Ya da ileri götürür mü?
  5. Kürşad Çakır

Corelde Contour Sorunu

Belgeyi gönderebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  6. Kürşad Çakır

Corelde Contour Sorunu

Hangi sürümü kullanıyorsunuz?
  7. Kürşad Çakır

CorelDRAW Graphics Suite X6.1 Güncellemesi yayınlandı

@baygrafiPaylaşımınızın eksik yanları ya da daha önemlisi hatalı yanları olmasaydı eleştirmezdim. Bir çeviri yazılımıyla yapılan bu paylaşımınızda o kadar yanlış çeviriler var ki, Maalesef kullanıcıların çok büyük bir kısmı hiç bir şey anlamayacak ve bu uzun yazıyı okumaya çalışarak vakit...
  8. Kürşad Çakır

@Mehmet ÖZDEMİRNe yazık ki öyle olmuş... Biz doğru bilgi verelim... CorelDRAW X6.1 ile ilgili doğru bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
  9. Kürşad Çakır

@baygrafiCorelDRAW'a kontur liman işçisi, mülkiyet çubuğu, Powerclip konteyner gibi yeni terimler mi eklendi? Açıklayabilir misiniz?
  10. Kürşad Çakır

CT_RGB2CMYK Bitmaps 3.7 ile ilgili istekleri, sorunları corelturk@gmail.com adresine bildirebilirsiniz.
  11. Kürşad Çakır

RGB / CMYK geçişi

CT_RGB2CMYK Bitmaps makrosunun yeni sürümü çıkmıştır. CT_RGB2CMYK Bitmaps 3.7 indirmek ve detaylar için tıklayın.
  12. Kürşad Çakır

CorelTÜRK CTRGB2CMYK Bitmaps 3.7 makrosunu yayınlandı. Makro tamamen ücretsiz olup bir CorelDRAW belgesindeki tüm RGB Bitmap'leri CMYK'ya çeviriyor. (Grup, powerclip, kilitli ve tüm sayfalardaki bitmapler dahil) Yeni özelliği ise tüm bitmap'leri istenilen çözünürlüğe getirebilmesi...
  13. Kürşad Çakır

Swatch Kütüphanelerini kalıcı olarak arayüzde nasıl bırakırım

Tuncer bey, cevap için teşekkürler... Anladığım kadarıyla siz de emin değilsiniz :)... Denemek için güncelleştirmeyi kaldırmak istedim fakat güncelleştirmeyi tek başına kaldırabileceğim bir yöntem bulamadım. Muhtemelen Aİ'yi tamamen kaldırıp tekrar yüklemek gerekiyor... Yeniden yükledikten...
  14. Kürşad Çakır

Swatch Kütüphanelerini kalıcı olarak arayüzde nasıl bırakırım

Merhaba, Bildiğiniz gibi Aİ de değişik swatch kütüphaneleri kullanılıyor. Bir swatch kütüphanesini açtığınızda da arayüze bir panel olarak ekleniyor. Örneğin Pantone Solid Coated... Açılan bu paneli Aİ'yi kapatıp açınca yerinde kalmasını istiyorsanız panelin sağ üstündeki ok'a tıklayara...
  15. Kürşad Çakır

Corele resim aktarma ?

Görselleri JPEG değil de TIF olarak kaydedip CorelDRAW'da açarsanız bir sorun yaşamayacaksınız.
  16. Kürşad Çakır

corel resolution ayarı

CorelDRAW X5 ve X6'da yeni sayfa açarken karşımıza bir pencere gelir. Buradan sayfa ayarlarını yapabilirsiniz. DPI değerini de buradan girebilirsiniz.
  17. Kürşad Çakır

Corelde bu işlem nasıl yapılıyor

@Ali TekdemirYa da Photopaint'te...
  18. Kürşad Çakır

corel de toolbox ve menü açıklamaları

@mlkaktknBen kullanıyorum. Forumda bu X6 ile ilgili bir çok yazı da bulabilirsin hatta bir anket de açtım fakat pek fazla rağbet yok. Ankete buradan ulaşabilirsin. https://www.grafikerler.org/corel-draw/36374-coreldraw-x6yi-denediniz-mi.html CorelDRAW X6 ile ilgili tüm soru ve sorunlarını...
  19. Kürşad Çakır

CorelDRAW X6 Gizli Yenilikler 8 - Fountain Fill Reverse

CorelDRAW X6 ile birlikte gelen yeni Object Properties Docker'ın ne kadar çok işe yaradığından bahsetmiştim. Object Properties Docker her ne kadar tüm nesne özelliklerini bir arada barındırması özelliği ile karşımıza bir yenilik olarak çıkmışsa da nesneye bağlı yeni bir kaç özelliği de birlikte...
  20. Kürşad Çakır

Corel için Netbook Tavsiyesi

@CevahirAbiMümkünse 8 GB lık bir makine alın. Performansta çok farkedecektir.
Yukarı Alt