Türkçe'yi düzgün kullanmak mesleğinizde teknik olarak size faydalı olacağı gibi vizyonunuzun da gelişmesine katkı sağlayacaktır.
Sorunuzun cevabına gelince... Sektörde karşılaşacağınız tüm yazılımları kullanmanızı tavsiye ederim. Genelde kullanıcılar sadece bir yazılımda kendilerini...
@Hüseyin ALPALTUNSadece size özel bir şey değil ifade etmeye çalıştığım... İşte kullandığınız şu "sanırsam" kelimesi ilerideki zamanlarda karşınıza farklı bir font ile aynı sorun geldiğinde yine müşterinin dikkatini başka bir şeye çekip fontu değiştirme davranışını tekrar ettirecek size... Fakat...
@baygrafiPaylaşımınızın eksik yanları ya da daha önemlisi hatalı yanları olmasaydı eleştirmezdim. Bir çeviri yazılımıyla yapılan bu paylaşımınızda o kadar yanlış çeviriler var ki, Maalesef kullanıcıların çok büyük bir kısmı hiç bir şey anlamayacak ve bu uzun yazıyı okumaya çalışarak vakit...
CorelTÜRK CTRGB2CMYK Bitmaps 3.7 makrosunu yayınlandı.
Makro tamamen ücretsiz olup bir CorelDRAW belgesindeki tüm RGB Bitmap'leri CMYK'ya çeviriyor. (Grup, powerclip, kilitli ve tüm sayfalardaki bitmapler dahil)
Yeni özelliği ise tüm bitmap'leri istenilen çözünürlüğe getirebilmesi...
Tuncer bey, cevap için teşekkürler...
Anladığım kadarıyla siz de emin değilsiniz :)... Denemek için güncelleştirmeyi kaldırmak istedim fakat güncelleştirmeyi tek başına kaldırabileceğim bir yöntem bulamadım. Muhtemelen Aİ'yi tamamen kaldırıp tekrar yüklemek gerekiyor... Yeniden yükledikten...
Merhaba,
Bildiğiniz gibi Aİ de değişik swatch kütüphaneleri kullanılıyor. Bir swatch kütüphanesini açtığınızda da arayüze bir panel olarak ekleniyor. Örneğin Pantone Solid Coated... Açılan bu paneli Aİ'yi kapatıp açınca yerinde kalmasını istiyorsanız panelin sağ üstündeki ok'a tıklayara...
@mlkaktknBen kullanıyorum. Forumda bu X6 ile ilgili bir çok yazı da bulabilirsin hatta bir anket de açtım fakat pek fazla rağbet yok.
Ankete buradan ulaşabilirsin.
https://www.grafikerler.org/corel-draw/36374-coreldraw-x6yi-denediniz-mi.html
CorelDRAW X6 ile ilgili tüm soru ve sorunlarını...
CorelDRAW X6 ile birlikte gelen yeni Object Properties Docker'ın ne kadar çok işe yaradığından bahsetmiştim. Object Properties Docker her ne kadar tüm nesne özelliklerini bir arada barındırması özelliği ile karşımıza bir yenilik olarak çıkmışsa da nesneye bağlı yeni bir kaç özelliği de birlikte...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.