Arama sonuçları

1. danisman

Merhabalar...

Merhaba Sayın Boranza, öncelikle Türkçeyi çok düzgün kullanman gerektiğini hatırlatıyorum, sonra da hoş geldin diyorum, umarım faydalanacağın günler yaşarsın...
  2. danisman

Bizim köyün otobüsü...

Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için Dilek Hanım ...
  3. danisman

Bizim köyün otobüsü...

Evet Emine Hanım, çok doğru :)
  4. danisman

Bizim köyün otobüsü...

@yakan Çok doğru Sayın Yakan, teşekkür ederim beğendiğiniz ve okuduğunuz için...
  5. danisman

Bizim köyün otobüsü...

Teşekkür ederim Abdullah bey, beğendiğinize sevindim...
  6. danisman

Bizim köyün otobüsü...

Hey gidi günler dediğiniz olur mu hiç? Ben çoğu zaman derim, eskileri hatırlamaktan hoşlanan bir yanım var sanırım veya insanlar yaşlandıkça eskiye özlem duyuyor. Siteye eklenmiş olan bir otobüs resmi gördüm, bir anda eskilere gitti düşüncelerim. Kapadım gözlerimi, hatırladım, çocukluk...
  7. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 1

Beğendiğiniz için teşekkür ederim Ömer Bey...
  8. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 3

Kendiniz gibi düşünmediğiniz sürece, farkınızı hiç kimseye hissettiremez ve milyonlarca insan arasında kaybolur gidersiniz. Çok kabiliyetli bile olsanız, kabiliyetinizi düşünce ve farklı bakış biçiminizle birleştiremediğiniz sürece anlamsız olursunuz. Kabiliyetlerinizi mutlaka bir noktada, yani...
  9. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 2

Nerede, nasıl ve ne şekilde olursa olsun reklamcının hayalleri ve ufku mutlaka fikir atmosferini delip geçebilmelidir. Bana yakın bir ahbabım bir keresinde şöyle demişti “sen uslanmaz bir çocuk gibisin” her gün yeni bir uğraş buluyorsun kendine ve ben artık senin söylediklerini kafamda...
  10. danisman

Farklı düşünmek (Hayal Gücü) 1

Merhaba; Hayal gücümüzü genişletmek ve hiç kimsenin aklından bile geçirmediği şekilde düşünmek için neler yapmalıyız? Hayal gücümüzü genişletebilmek için, öncelikle aklımızın sınırlarını genişletmemiz gerek. Nasıl düşünülmesini bildiğinizde hayal gücünüzü genişletmek çok daha kolay...
  11. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Okuduğunuz ve faydalı bulduğunuz için, teşekkür ederim...
  12. danisman

Vektörel mi? Sektörel mi?

Böyle bir soru karşısında ilk cevabınız ne olurdu? Daha önce böyle bir soruyla karşılaştınız mı? Ne zamandır meslek ve sektör içerisindesiniz, bilemiyorum, fakat grafikerim diyen birçok insana sordum bu soruyu, herkes kendince cevaplar verdi. Bugün, sohbetimizin konusu bu olsun istedim…...
  13. danisman

Merak ediyor musun?

Nisan şakasının kökeni nedir? 1564 yılında Fransa kralı IX Charles, yıl başlangıcını Ocak ayının birinci gününe aldı. Daha önce Avrupada yaygın olan yıl başlangıcı Mart 25 idi. O zamanki iletişim şartlarında IX Charles'in bu kararı fazla yayılamadı. Duyanlar ise protesto amacıyla eski...
  14. danisman

Nasıl Grafik tasarımcı olurum ?

Merhaba Cold, Öncelikle anlattıklarını okuyunca, sende iyi bir kumaş olduğunu düşünmeden edemedim açıkçası. Nasıl grafik tasarımcı ve reklamcı olunur, diye sormuşsun. Yukarıda okuduklarım, sende bu yönde bir yetenek olduğunu anlamam için yeterli, sanırım, sende bunun farkındasın. Şu durumda...
  15. danisman

Kendini Keşfet...

Teşekkür ederim Sayın Yakan, faydalı olabiliyorsam, ne mutlu bana...
  16. danisman

corelde nesneleri ölçmek (görsel ders 4)

Emine Hanım, bu faydalı paylaşım için teşekkür ederim, eminim bir çok insan faydalanacak ve yararlanacaktır... Ellerinize ve emeğinize sağlık...
  17. danisman

Yok olan seyyar lezzetler...

Ben teşekkür ederim Sayın Berhanali...
  18. danisman

Kendini Keşfet...

Merhaba Sayın Özkan, öyle bir düşünce içerisinde olmadım, müsterih olunuz lütfen...
  19. danisman

Kendini Keşfet...

Merhab Sayın Tuncer Özkan, adını siz koymuşsunuz ama bu sizin koyduğunuz bir isim, benim koyduğum isim "kendini keşfet" fakat siz illede "terapi" diyorsanız, olabilir, neden olmasın. Önemli olan, koyulan isimler değil, düşüncelerdir...
  20. danisman

Kendini Keşfet...

Sahip olduğunuz güçlerin, gerçekten farkında olsaydınız, çocukken izlediğiniz ve hayranı olduğunuz birçok süper kahramana değil, kendinize hayranlık duymaya başlardınız. Şaka yapmıyorum, gayet ciddiyim. İnsanların birçoğu, sahip oldukları yeteneklerin farkında bile değildir, sizde bunlardan...
Yukarı Alt