Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@Tayfun ŞENOĞLU Teşekkür ederim :) Font konusunda derdim büyük evet dikkatli olmalıyım ;)
  2. Aslı SAYILIR

Dekor Boya Kartvizit Çalışması

Amacına uygun bir çalışma olmuş . Emeğinize sağlık Tayfun Bey ;)
  3. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@grapiksel yollarım ama akşam burada yok yanımda :) @grapiksel ben çizmedim hazrı kullandım ama eminim çizebilirim az uğraşınca :D :cool::cool: @Mehmet ÖZDEMİR Mehmet bey benim en büyük sorunum font seçimi zaten bunun farkındayım ve tıkanıp kalıyorum.. Bir arkadaş aslında en kolayının o...
  4. Aslı SAYILIR

afiş deneme

Arkadaşlar bir sitede yer alan yarışma konularını sıra ile kendimi denemek ve geliştirmek adına evde çalışıyorum Firma adı Rota Market Bizden istemiş : olmasını istediğimiz kesinlikle----- üreticiyiden direk tüketiciye bir hizmet anlayışını karikatürize etmek...... örnek tarlada yetiştirilen...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ ben hiç mac kullanmadım açıkçası yardımcı olamayacağım sanırım .. Benim bir arkadaş aynı sorunu yaşamıştı ama onun veriler kayıp riskini göze alabilecek veriler olduğundan format attırmıştı.. Umarım formatsız kurtarma yolu için bir cvp alırsın. Benim bir fikrim bir cd ye yazsan...
  6. Aslı SAYILIR

İlk Afiş tasarımıım

Şerife Hanım a katılıyorum. Resmi biraz açabilirsin ayrıca resimdeki turunculuklar alttaki yazıyı boğmuş yazıya farklı renk tonları denemelisiniz
  7. Aslı SAYILIR

broşür tadında katalog çalışması

Emeğinize sağlık, amacına uygun bir çalışma olmuş .. Başarılar
  8. Aslı SAYILIR

flex pilates 250gr broşür

Evet bende yeni yapacağın kapak çalışmasını bekliyorum :)
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel ahaha güzel fikirmiş bea :) :clap2::clap2:
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:D kesinlikle hatta doğal gaz yada petrol gibi bir zam politikamızda olsun :D
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Sankim herzaman öyle .. Arada gelenler oluyor o zamanda biz olmuyoruz ... :D Mekanımız hehehe :D bilet keselim bundan sonra :)
  12. Aslı SAYILIR

2 Adet Stock Photo (Vectorel)

Paylaşım için teşekkürler
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Forum ailesi ... Herkese kocaman günaydınlar ...
  14. Aslı SAYILIR

Photoshopu ingilizce yapmak istiyorum..

@Murat Güler Kusura bakma dün vakit bulamadım :) Umarım işine yarar .. Adobe illustrator ing yama dosyası Buradan Adone indesign ingilizce yama dosyası Buradan
  15. Aslı SAYILIR

çok acil iş arıyorum

Merhaba, Anlıyorum seni, ama anlamadığım bir şey var.. İnsan istediği zaman herşeye gücü yeter .. Ben çok insan tanıyorum ki çevre zorlamalarından, imkansızlıklardan kendi özgür iradeleri ile seçtikleri işleri yapamamış. Biri de benim biliyormusun.Ama şimdi durmadan çalışıyorum, okuyorum...
  16. Aslı SAYILIR

Grafikerlik Dosya Sistemi Hakkında Bilgi Almak İStiyorum

1-Mesela elimde 10 bin küsür font var bunları direk windows/fonta mı atmak lazım yoksa belli yerde tutup zamanı gelince lazım olanı alıp kullanmakmı lazım. Cevap : Eğer bilgisayarın iyi bir bilgisayar değilse ve photoshop, illustrator veya corel gibi programlarda fontları önizlemeli...
  17. Aslı SAYILIR

Çizgi Filmler Nasıl Tasarlanıyor

Bilgilendirme için teşekkürler ...
  18. Aslı SAYILIR

Kartvizit, Logo, Wallpaper, Kupa, Paket

Renk uyumu, sunum, ... uzatmayayım :D: Emeğinize sağlık çok beğendim ben çalışmanızı ..
  19. Aslı SAYILIR

Günün sözü!

Kesinlikle katılıyorum .. Yüreğinize sağlık ..
Yukarı Alt