Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınnnn :) herkese
  2. Aslı SAYILIR

Grafik Tasarımında Font Tercihleri nasıl olmalıdır?

Kaleminize sağlık Ozan bey. Benim kendi adıma en çok sorun yaşadığım konudur font seçimi.. Hatta bugün de bu konu ile ilgili forumdan arkadaşlar ile görüştük :) Bundan sonraki çalışmalarımda dediklerinizi kulağıma küpe edeceğim. Teşekkürler
  3. Aslı SAYILIR

eski bir tasarım

nostalji :) geriye dönüp baktığında hey gidi günler... umarım bende böyle paylaşırım ileride :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ sallama boşver bizbizeyiz burada :D:s8:
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ceylan1993 @Emre DEMİRCİ aboww deme ya oraya kadar geliyor mu :kiskis::kiskis:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ceylan1993 Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz :rolleyes:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) mutlu oldum 42 yi duyunca
  8. Aslı SAYILIR

Attila İlhan'ı rahmetle anıyoruz

Hayatı 15 Haziran 1925'te Menemen'de doğdu. Tam ismi, Attilâ Hamdi İlhan'dır. İlk ve orta eğitiminin büyük bir bölümünü İzmir ve babasının işi dolayısıyla gittikleri farklı bölgelerde tamamladı. İzmir Atatürk Lisesi birinci sınıfındayken mektuplaştığı bir kıza yazdığı Nazım Hikmet...
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Rahmetle anıyoruz kendisini.. Burada paylaşmak istedim
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Sayın Ozan bey ; Siz cevabı tez elden verseniz.. Ben biraz tez canlıyım da merak ediyorum :D
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Matematikte en çok karıştırılan konulardan biri budur. Halbuki deyim açık Parantez varsa önce parantez içleri yapılır, sonra işlem önceliği Parantez yoksa direk işlem önceliği göz önüne alınır. Parantezler ve kesir çizgisi işleme yön verir. Üslü işlemler varsa sonuçlandırılır. Çarpma -...
  12. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@Günay YUNUS Teşekkür ederim ;)
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

42 diyorum ben sorunun cevabına :D
  14. Aslı SAYILIR

afiş deneme

Vay çok teşekkür ederim Adem bey :) Farklı bir yaklaşım olmuş daha çok ortaya çıkartmış :) Emeğinize sağlık..
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ @Emre DEMİRCİ aynı anda sevkiyat hem forum gitmiyor demekki :D görmemişim yaa ..
  16. Aslı SAYILIR

flex pilates 250gr broşür

:) İlki ile kıyaslanamaz ..
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Uyumadım doğru düzgün ayrıca 2 bilgisayar ile iş gördüm :D he walla dert ettiğin şeye baq :D Şaka bir yana biraz araştırdım kurtarma şansın zor gibi
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ hehe ben senin gibi değilim valla :D içindeki veriler benim için kıymetliyse deliliğe vurur herşeyi göze alır kurtatırım 1 tb diskimde benzer sorunu yaşadım ama filmdi hepsi tek tek oturdum 3 gün başından kalkmadan sevdiğim filmleri kurtardım :D o kadar deliliğe vurabiliyorum yane...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Çok önemli ise bence uğraşmaya değer :)
  20. Aslı SAYILIR

afiş deneme

@Emre DEMİRCİ teşekkürler :) @eratasarim2012 fikiri uygulamak için aslında belki daha başka alternatiflerim olabilirdi yaptıktan sonra başka fikirler geliyor insanın aklına ve ilk çalışmayı beğenmiyor sonra :D Bazı fikirleride nasıl uygulayabileceğim konusunda daha tıkanıyorum ... Evet...
Yukarı Alt