Kaleminize sağlık Ozan bey. Benim kendi adıma en çok sorun yaşadığım konudur font seçimi.. Hatta bugün de bu konu ile ilgili forumdan arkadaşlar ile görüştük :) Bundan sonraki çalışmalarımda dediklerinizi kulağıma küpe edeceğim. Teşekkürler
Hayatı
15 Haziran 1925'te Menemen'de doğdu. Tam ismi, Attilâ Hamdi İlhan'dır. İlk ve orta eğitiminin büyük bir bölümünü İzmir ve babasının işi dolayısıyla gittikleri farklı bölgelerde tamamladı. İzmir Atatürk Lisesi birinci sınıfındayken mektuplaştığı bir kıza yazdığı Nazım Hikmet...
Matematikte en çok karıştırılan konulardan biri budur.
Halbuki deyim açık
Parantez varsa önce parantez içleri yapılır, sonra işlem önceliği
Parantez yoksa direk işlem önceliği göz önüne alınır.
Parantezler ve kesir çizgisi işleme yön verir. Üslü işlemler varsa sonuçlandırılır.
Çarpma -...
@Emre DEMİRCİ
hehe ben senin gibi değilim valla :D içindeki veriler benim için kıymetliyse deliliğe vurur herşeyi göze alır kurtatırım 1 tb diskimde benzer sorunu yaşadım ama filmdi hepsi tek tek oturdum 3 gün başından kalkmadan sevdiğim filmleri kurtardım :D o kadar deliliğe vurabiliyorum yane...
@Emre DEMİRCİ
teşekkürler :)
@eratasarim2012
fikiri uygulamak için aslında belki daha başka alternatiflerim olabilirdi yaptıktan sonra başka fikirler geliyor insanın aklına ve ilk çalışmayı beğenmiyor sonra :D Bazı fikirleride nasıl uygulayabileceğim konusunda daha tıkanıyorum ...
Evet...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.