Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

illustrator - mascot çizimi

@Zuhal Öz teşekkür ederim yorumunuz için...
  2. Dilek Doğrusöz

İşte doğaçlama fotoğrafına bir örnek çalışmam!

düşüncenize ve ellerinize sağlık muhteşem bir çalışma olmuş. daha başka çalışmlarınızı da görmek isteriz.
  3. Dilek Doğrusöz

Freehand'de Modify - Combine İşlemleri

@Ömer YILDIZ teşekkür ederim ömer bey umarım öğrenmek isteyenler içinde anlaşılır olur...
  4. Dilek Doğrusöz

@Sait SANCAK @Erkin KARATAŞ ben teşekkür ederim sait bey ve erkin bey ii çalışmalar
  5. Dilek Doğrusöz

Overprint nedir ? Neye yarar?

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Erkin Bey...
  6. Dilek Doğrusöz

arkadaşlar anlatım sizi bilgilendirmeye yeterlidir umarım güzel çalışmalar yapmanıza yardımcı olur örneğin çok güzel logolar yapılabilir sadece bu bilgiyle herkese kolay gelsin şimdide örnekle açıklamam olacak size... herkese bol ve hoş tasarımlı günler dilerim kolay gelsin ii işler...
  7. Dilek Doğrusöz

Cashmere Mağazası - İç Mekan Afiş Çalışmaları

3. çalışmada şunu yapabilirdiniz belki erkin bey metin yazısında hep aynı rengi kullanmak yerine % 50 indirim yazısını degresiz kullanıp stroke' sini de aynı diğer yazı tonunda degreli yapabilirdiniz nacizane fikrimdir düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  8. Dilek Doğrusöz

Logo Tasarimlari-CIRAD

4. logo çalışmanız üzerinde yoğunlaşmalınız düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  9. Dilek Doğrusöz

Corel ile Illustrator...!

kalemlikte biraz daha ayrıntıya girilmiş olsaydı gayet başarılı bir çalışma olacakmış... emeğinize sağlık
  10. Dilek Doğrusöz

İnsert Çalışmaları İçin Market Fotoğrafları

gerçekten yararlı bir paylaşımda bulunmuşsunuz teşekkür ederim...
  11. Dilek Doğrusöz

foto manipülasyon nedir?

örnekleme ve açıklama harika emine hanım çok teşekkürler paylaşım için...
  12. Dilek Doğrusöz

Dalgalanma - Buruşturma Efekti

güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık...
  13. Dilek Doğrusöz

banner çalışmam...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar tşkler...

@orhan gülçiçek anlatmak istediğim olay o değildi iki farklı pizzayı görebiliyorum sadece etkili kılmak adına öneride bulunmuştum... ii çalışmalar
  14. Dilek Doğrusöz

logo istek

@Burak Hüseyin kesinlikle doğru tespit bu doğrultuda hareket etmen gerekli. ii çalışmalar...
  15. Dilek Doğrusöz

Logo çalımamıza yorumlarınızı bekliyorum

sanırım resimleri yükleyememişsiniz ben bişey göremiyorum
  16. Dilek Doğrusöz

banner çalışmam...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar tşkler...

bu yaptığınız çalışma display sistemlerden sanıırm roll up çalışması yapmışsınız banner değil :(... ama tasarıma yorum şöyle olacak renkler olmamış yeşil ve turuncu renklerde çalışılabilirdi ayrıca iki tane pizza yerine tasarımın büyüyük bir bölümüne yarım pizza uygulamanız daha etkili...
  17. Dilek Doğrusöz

Sürücü Kursu İçin 3 Farklı Kartvizit

müşteri onay vermiş ama bende 3. çalışmanızı beğendim düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  18. Dilek Doğrusöz

7 Renk Cafe Menü

çok küçük yüklediğiniz için detaylı inceleyemedim ama genel olarak güzel görünüyor ellerinize ve düşüncenize sağlık...
  19. Dilek Doğrusöz

Akabe Export önlü arkalı kartvizit

sade ve şık... düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  20. Dilek Doğrusöz

katalog çalışması - kapak tasarımı

@Emine Şahin emine hanım çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için... ii çalışmalar
Yukarı Alt