Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Gülmek Garanti :) (dikkat yazılı var!)

@Aslı SAYILIR Her okuduğumda katıla katıla gülüyorum, çocukların o saf hayal dünyaları ve yaratıcı düşüncelerinden çıkan inanılmal mizahi cevaplar var. Ancak çocuklar yapabilirdi bunu :)
  2. Erkal COŞKUN

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ben de zaten umudu kestim, vazgeçtim artık. Ne varsa eski emektar kupamda var, canım kupam senden vazgeçermiyim ben hiç :)
  3. Erkal COŞKUN

University of California - Kurumsal Kimlik 2012

Çok iyiydi.. Paylaşım için teşekkürler Aslı Hanım...
  4. Erkal COŞKUN

brandday logo

İlknur Hanım, daha önce 2 farklı konuda aynı logoyu zaten paylaşmışsınız. Gerek yotu 3. süne... Konu 1 Konu 2
  5. Erkal COŞKUN

Çeşitli Ambalaj Bıçak İzleri

@Aslı SAYILIR Mutlaka bir gün :) En kötü ihtimal yaşlanınca takma dişler için kendimize bir kutu yapabiliriz mesela :P
  6. Erkal COŞKUN

Gülmek Garanti :) (dikkat yazılı var!)

Belki çoğunuz okumuşsınızdur ama okuyanlar hatırlayınca, okumayanlarda okuduklarında epeyce tebessüm edecekler :) Yazılı Sınav Sorularına Öğrencilerin Verdiği İlginç Yanıtlardan Seçmeler -Kasabayı kim yönetir? Şerif ve adamları. (Kamil/İlkokul-5) Kasabayı ihtiyarlar heyeti ve köy bekçisi...
  7. Erkal COŞKUN

@hediye54 @Emre DEMİRCİ @İsmail ÇOBAN İşinize yaraması dileğiyle...
  8. Erkal COŞKUN

Logo İstek

Hayır işimi olacak :)
  9. Erkal COŞKUN

Film şeridi vektör isteği

Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Buyrun :) 4 ayrı linkte 4 ayrı vektör grubu var. zamanım olmadığı için ön izleme koyamadım. Umarım işinizi görür.
  10. Erkal COŞKUN

> BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ <
  11. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

O zamaaaannn haydi hareketlenelim birazz :D:D
  12. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Kısaca "Hava soğuk, içerisi sıcak, haftanın son günü, yorgunluk had safhada, öğe yemeği yaklaşmış... Miskinlik çökmüş. Ekrana boş gözlerle bakıyoruz, bi susta keyfimiz kaçmasın" diyorsunuz sanırım :D:D
  13. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Forumda saat 11:50 ititbari ile 80 üye, 1133 misafir online. Ama bir sessizlik var, sabahtan bu yana yazılan mesajlar bir elin parmakları kadar. Sebebi nedir arkadaşlar bu durgunluğun?
  14. Erkal COŞKUN

Parti afiş çalışması

@carlito1914 Bunu sizmi uydurdunuz :)
  15. Erkal COŞKUN

ping pong raketi

Ping pong raketi indir Üstteki lintkte var, indirebilirsiniz, fakat hem vektörel hem bire bir boyut istemenize gerek yok, vektörel bir çizimi zaten istediğiniz her boyuta sorunsuz adapte edebilirsiniz.
  16. Erkal COŞKUN

Adobe Photoshopta Feathear özellikli buton yapımları

Arkadaş sadece soru soruyor, cevap almış-almamış önemli değil sanırım diyecektim ama buralardaymış :) Özürdilerim... Feather özellikli butondan kasıt ne, onu bi açıklarsanız daha net cevap verebiliriz diyorum ben de...
  17. Erkal COŞKUN

Corel X6da yardıma ihtiyacım var

Önemli birşey yapmadım ki :) İşinizi görecekse ne mutlu bana.. İyi çalışmalar.
  18. Erkal COŞKUN

Brandday | Rabia Pehlivan

başarılar :)
  19. Erkal COŞKUN

photoshop adam kaybetme

Elinize sağlık, öğrenmeye çalışan arkadaşlar için hem referans olacaktır, hem de takıldıkları yerleri size soracaklardır. Bende bir noktaya değinmek istedim, fotoğrafı işlerken (renk ayarları, doku kopyalama, vs..) eğer var sie fotoğraftaki perspektif bozukluğuda düzeltmeyi alışkanlık...
Yukarı Alt