@Aslı SAYILIR
Her okuduğumda katıla katıla gülüyorum, çocukların o saf hayal dünyaları ve yaratıcı düşüncelerinden çıkan inanılmal mizahi cevaplar var. Ancak çocuklar yapabilirdi bunu :)
Belki çoğunuz okumuşsınızdur ama okuyanlar hatırlayınca, okumayanlarda okuduklarında epeyce tebessüm edecekler :)
Yazılı Sınav Sorularına Öğrencilerin Verdiği İlginç Yanıtlardan Seçmeler
-Kasabayı kim yönetir?
Şerif ve adamları. (Kamil/İlkokul-5)
Kasabayı ihtiyarlar heyeti ve köy bekçisi...
@Aslı SAYILIR
Kısaca "Hava soğuk, içerisi sıcak, haftanın son günü, yorgunluk had safhada, öğe yemeği yaklaşmış... Miskinlik çökmüş. Ekrana boş gözlerle bakıyoruz, bi susta keyfimiz kaçmasın" diyorsunuz sanırım :D:D
Forumda saat 11:50 ititbari ile 80 üye, 1133 misafir online. Ama bir sessizlik var, sabahtan bu yana yazılan mesajlar bir elin parmakları kadar. Sebebi nedir arkadaşlar bu durgunluğun?
Ping pong raketi indir
Üstteki lintkte var, indirebilirsiniz, fakat hem vektörel hem bire bir boyut istemenize gerek yok, vektörel bir çizimi zaten istediğiniz her boyuta sorunsuz adapte edebilirsiniz.
Arkadaş sadece soru soruyor, cevap almış-almamış önemli değil sanırım diyecektim ama buralardaymış :) Özürdilerim...
Feather özellikli butondan kasıt ne, onu bi açıklarsanız daha net cevap verebiliriz diyorum ben de...
Elinize sağlık, öğrenmeye çalışan arkadaşlar için hem referans olacaktır, hem de takıldıkları yerleri size soracaklardır.
Bende bir noktaya değinmek istedim, fotoğrafı işlerken (renk ayarları, doku kopyalama, vs..) eğer var sie fotoğraftaki perspektif bozukluğuda düzeltmeyi alışkanlık...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.