7000 font çok fazla değilmi, bence sisteminizin sağlığı ve geleceği bakımından biraz düşürün bu sayıyı :)
Font navigator, font viewer vb gibi font porgramı kullanıyormuusnuz?
Fena durmuyor, tabi boyut nedeniyle çok detaylı incelemek mümkün değil ama gözüme çarpan şey siyah alanların çok koyu olması, karanlık durması. Sunumdan mı kaynaklı bilmiyorum fakat koyu bir gri olsa daha hoş olacak sanki... Lacivert sayfada da rengi biraz daha maviye çekerseniz o da daha iyi...
Birde işin diğer tarafından bakalım, bu işleri bu fiyatlara yapanlar olduğu sürece bu talepler hep olacak. Ama bu banner fiyatı da başka bir boyut. 0.75, şaka gibi...
@tarkan0009
Madem tespit tam yapılmamış, siz tam teşhisi koyup çözümü de tam yazsaydınız. Süzgeçten geçirir gibi blur seçeneklerinden geçir demişsiniz. Blur filtreleri içinde bu fotoğrafla hiç alakası olmayan bir sürü filtre var. Daha somut belirtseydiniz hangi filtreler olduğunu, bizde...
Yüklediğiniz görselden trace elde etmek mümkün değil. Ben yinede üşenmeyip Photoshopta olabildiğince büyülttüm ama yinede başarılı sonuç vermiyor. Hiç olmazsa bu hali üzerinden vektörel oalrak çizmeye daha müsait oldu. Biraz yoracak sizi ama çizilmeyecek birşey değil.
Büyümüş hali....
Kusura bakmayın ama ben olmamış diyeceğim. Yiyecek görselleri çalışmayı doldurmamış ve etrafındaki fontlar uygun değil. Yine alt sağ taraftaki kompozisyonda saksı, çerçeve, bira ve nargile arasında ciddi orantı ve algı bozukluğu sıkıntısı var. Bence bu konulaı yeniden gözden geçirmekte fayda...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.