Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Corel Draw font sorunu...

7000 font çok fazla değilmi, bence sisteminizin sağlığı ve geleceği bakımından biraz düşürün bu sayıyı :) Font navigator, font viewer vb gibi font porgramı kullanıyormuusnuz?
  2. Erkal COŞKUN

Vektorel Sertifika - Diploma

Buradaki link yarcımcı olur size....
  3. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Peynir yeterli, diğerleri için zahmet etme :)
  4. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Benden de herkese günaydın. Buyrun kahvaltı yapalım :)
  5. Erkal COŞKUN

Araç Tamir Katalog

Fena durmuyor, tabi boyut nedeniyle çok detaylı incelemek mümkün değil ama gözüme çarpan şey siyah alanların çok koyu olması, karanlık durması. Sunumdan mı kaynaklı bilmiyorum fakat koyu bir gri olsa daha hoş olacak sanki... Lacivert sayfada da rengi biraz daha maviye çekerseniz o da daha iyi...
  6. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Birde işin diğer tarafından bakalım, bu işleri bu fiyatlara yapanlar olduğu sürece bu talepler hep olacak. Ama bu banner fiyatı da başka bir boyut. 0.75, şaka gibi...
  7. Erkal COŞKUN

Bu efekt nasıl veriliyor ?

@tarkan0009 Madem tespit tam yapılmamış, siz tam teşhisi koyup çözümü de tam yazsaydınız. Süzgeçten geçirir gibi blur seçeneklerinden geçir demişsiniz. Blur filtreleri içinde bu fotoğrafla hiç alakası olmayan bir sürü filtre var. Daha somut belirtseydiniz hangi filtreler olduğunu, bizde...
  8. Erkal COŞKUN

Brandday / Erkal Coşkun-5

@Aslı SAYILIR @Demet YILDIZ teşekkürler arkadaşlar :)
  9. Erkal COŞKUN

Parti afiş çalışması

Sponsor logoları çok küçük kalmış, biraz büyümesinde fayda var, çok arka planda kalmışlar Cosplay parti yazısıda en üstte gözlerde uzak kalmış...
  10. Erkal COŞKUN

Corel X6da yardıma ihtiyacım var

Yüklediğiniz görselden trace elde etmek mümkün değil. Ben yinede üşenmeyip Photoshopta olabildiğince büyülttüm ama yinede başarılı sonuç vermiyor. Hiç olmazsa bu hali üzerinden vektörel oalrak çizmeye daha müsait oldu. Biraz yoracak sizi ama çizilmeyecek birşey değil. Büyümüş hali....
  11. Erkal COŞKUN

Brandday / Erkal Coşkun-5

12. Erkal COŞKUN

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

Başarılar dilerim...
  13. Erkal COŞKUN

Parti afiş çalışması

Nasıl bir parti ki bu :)
  14. Erkal COŞKUN

"Beer Point "reklam çalışması

Kusura bakmayın ama ben olmamış diyeceğim. Yiyecek görselleri çalışmayı doldurmamış ve etrafındaki fontlar uygun değil. Yine alt sağ taraftaki kompozisyonda saksı, çerçeve, bira ve nargile arasında ciddi orantı ve algı bozukluğu sıkıntısı var. Bence bu konulaı yeniden gözden geçirmekte fayda...
  15. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@reklamhosting Sabah erkenden istifa etsen daha çok uyurdun hiç olmazsa :) Yinede hayırlısı olsun....
  16. Erkal COŞKUN

ANOR Logo Çalışması

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim, henüz müşteriden yorum gelmedi, duruma göre şekillenecekler.
  17. Erkal COŞKUN

ANOR Logo Çalışması

@kıpkırmızı @Seyit Ali Başer Teşekkür ederim arkadaşlar...
  18. Erkal COŞKUN

ANOR Logo Çalışması

ANOR : Güneşin kaynağını oluşturan alev ya da güneşin çekirdeğinde oluşan patlamalar...
  19. Erkal COŞKUN

Resim İstek

Gayet yakışıklı düzgün bi çocuksun, bu halinle sana bakmayan kızı boşver, fotoğrafla filan uğraşma :)
  20. Erkal COŞKUN

Photoshopta Resim Kompozisyon nasıl yapılıyor ?

@BayanBS Sonrasında biraz daha detaylandırdım :) Umarım biraz olsun aydınlatabilmişizdir...
Yukarı Alt