Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Amatör bir grafik çalışması

Eline sağlık... uğraşırsan gelecek var sende :)
  2. Yasemin Ertosun

CorelDRAW X4 ile silüetsiz moda çizimi..

Bir iki gün daha sabret dersleri bugün hazırlamaya başladım yakında alanının en iyi dersi olucak. İddalı hazırlanıyorum :) bu arada paylaşım için teşekkürler...
  3. Yasemin Ertosun

Doğalcılık / Natüralizm

19. yüzyılın sonu ve 20. yüzyılın başında ortaya çıkan sanat ve edebiyat akımı. Natüralizm, o dönemdeki doğa bilimlerinin, pozitif bilimin deney ve gözlem yönteminden etkilendi. Özellikle Darwinci anlayışın güzel sanatlara yansıması olarak da düşünülebilir. Nesnelerin olduğu gibi betimlenmesi...
  4. Yasemin Ertosun

Gerçekçilik / Realizm

19. yüzyılın ikinci yarısında Fransa’da Romantizm’e karşı tepki olarak doğan sanat ve edebiyat akımı. Gerçekçiler, Klasik ve Romantik sanatı yapay buluyorlardı. Çağın gerçeklerine uygun eserler verebilmek, sanatın içeriğini soylularla sınırlamayıp “aşağı” sınıfların yaşamını yansıtmak amacıyla...
  5. Yasemin Ertosun

Rapid den Dosya indirme

@okipoki Öncelikle aramıza hoşgeldin Forum bölümünde, sorunun her ne ise bakıp bulabilirisin eğer bulamazsan uygun bölüm altında konu açarak sorular sorabilirsin, konuyu bilen üyelerimiz sana yardımcı olucaklardır. renkli yazı forum kurallarına aykırıdır, bi ara bakıp okumalısın...
  6. Yasemin Ertosun

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

@Hasan Güner :clap2: :clap2: :s8:
  7. Yasemin Ertosun

Bugün Ne Dinledik ?

dahada bunalım yapıp.... Radiohead - Exit Music
  8. Yasemin Ertosun

Kozycook Cafe / A5

Çok güzel ve şirin bir çalışma olmuş... elinize sağlık
  9. Yasemin Ertosun

Bugün Ne Dinledik ?

Bugün oldukça duygusalım :) Grizzly Bear - Slow Life Muse - Unintended Lykke Li - Possibility Linkin Park - Leave Out All The Rest
  10. Yasemin Ertosun

Rönesans

Rönesans, Orta Çağ ve Reformasyon arasındaki tarihi dönem olarak anlaşılır. 14 - 15. yüzyıl İtalya’sında batı ile klasik antikite arasında sanat, bilim, felsefe ve mimarlıkta bağın tekrar kurulmasını sağlayan, İslam filozof ve bilim insanlarının çalışmalarının çeviri yoluyla alındığı, deneysel...
  11. Yasemin Ertosun

Resimde Rönesans öncesi akımlar / Gotik Dönem ( resimli )

Gotik Dönem Batı ve Orta Avrupa’da resim, heykel, mimarlık ve müzik alanlarında etkili olan çok önemli bir sanat üslubu. 12. yüzyıl ortalarında başlayan Gotik dönem, kimi bölgelerde 16. yüzyıl ortalarına kadar sürdü. Romanesk üsluptan etkilenerek ortaya çıktı. 13. yy ortalarında vitray...
  12. Yasemin Ertosun

Resimde Rönesans öncesi akımlar / Romanesk Sanat ( resimli )

Romanesk Sanat Ortaçağ Avrupa’sında resim, heykel ve özellikle mimarlık alanında etkili olan bir üslup. Roma, Karolaj, Ottolar Dönemi, Bizans ve yerel Germen sanatlarının sentezi olarak yorumlanıyor. Hemen hemen tüm Avrupa’ya yayılmış. 1066 yılında Normanların İngiltere'yi fethetmesiyle...
  13. Yasemin Ertosun

Resimde Rönesans öncesi akımlar / Erken Hıristiyanlık Sanatı ( resimli )

Tarih öncesi çağlardan beri insanlar resme ilgi duymuş. Yontmataş dönemi duvar resimleri bunun en güzel örneği. Mağara insanlarından yüzlerce yıl sonra, Eski Mısır'da mezar odalarına yapılan resimler, ölümden sonra yaşamın devam ettiği inancına dayanılarak yapılmış, basit ve açık çizimlerdi...
  14. Yasemin Ertosun

Corelde logo çizmek YARDİM

@BLueBlaCK_06 Şöyle bir önerim var size. Madem yollanan linkin yeterli olmadığını düşünüyorsunuz, çizmek istediğiniz görseli yükleyin bi baklalım ne yapılması gerekiyor. Talebte bulunduğunuz şey forum kurallarıca yasaktır, kişisel olarak yardımlaşmanın ikiden fazla kişiye yaramayacagını...
  15. Yasemin Ertosun

Corelde logo çizmek YARDİM

@BLueBlaCK_06 merhabalar Hasan bey size konuyla ilgili bir link yollamış zaten bu linki inceleyip aynı zamanda corel bölümündeki diğer derslerede bakarsanız sorununuzu çözmüş olursunuz. Kimse bilmiyormu yada yardımcı olmak istemiyormu yazmışsınız, sitenin ve buradaki tüm üyelerin amacı...
  16. Yasemin Ertosun

Eğitim Şart 3 / ipekgozgec

@ipekgozgec paylaşmış olduğun resmin sağ alt tarafında düzenle butonu var oraya tıkla yüklediğin resmi sil yeni resmini yükle:)
  17. Yasemin Ertosun

Çocuk Vektörleri 6 Bölüm-1.17 GB

Paylaşım için gerçekten teşekkürler..., çok emek harcıyorsunuz.
  18. Yasemin Ertosun

eğitim şart! / süleyman köklü

Tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş... başarılar
  19. Yasemin Ertosun

Eğitim Şart . Anıl Coşkun . 2. Çalışmam

Rica ederim :) evet bu daha güzel duruyor ötekine nazaran yalnız ( çok karışmış gibi olucam ama :) ) resmi tam ortaya alsan ve yazıyıda ona göre ortalayıp aynı font yapsan bide ünlemi çıkartırsan süper olur :) bu arada neredeyse benim çalışmama benzeyecek :D not: yarışma kuralları gereği...
Yukarı Alt