Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

eğitim şart | yasemin uyar 1

@Kübra Kara Teşekkür ederim @Süleyman Köklü Evet fikriniz gerçekten güzel Süleyman Bey... Bunu değerlendireceğim...:)
  2. Yasemin Ertosun

Kartvizit çalışmam-Kübra Kara

Hasan Bey alınmayın ama ben Kübra Hanımın çalışmasını daha çok beyendim :) Kübra Hanım elinize sağlık bence çok estetik olmuş, renklerde ayriyetten çok hoşuma gitti.
  3. Yasemin Ertosun

Eğitim Şart/ Arif

Çok anlamlı olmuş etkilendim doğrusu... Başarılar
  4. Yasemin Ertosun

Eğitim Şart 3 / ipekgozgec

Görseli gerçekten çok beyendim yalnız yazıların fontunda ve yerlerinde değişiklik yaparsan daha hoş görünür diye düşünüyorum... başarılar :)
  5. Yasemin Ertosun

Eğitim Şart . Anıl Coşkun . 2. Çalışmam

Öncelikle başarılar diliyorum... Tasarıma gelince görsel öğeler çok fazla olmuş. Bence üstteki kalemleri, siyah şeriti ve alttakileri çıkartıp sadece ortadaki görsel kalırsa ve buna güzelde bir font bulursan daha iyi olacağını düşünüyorum :)
  6. Yasemin Ertosun

Yeşim Taşı / veysel AKBULUT

Enterasan bir logo çalışması olmuş, çok fazla renk kullanılmış ve bu da tasarımı boğmuş Melihbekmezci arkadaşımıza aynen katılıyorum ben ilk bakışta telekomünikasyon için çalışılmış bir logo olarak algıladım. Başarılar
  7. Yasemin Ertosun

eğitim şart | yasemin uyar 1

@forzatli @Hasan Güner Teşekkür ederim... :)
  8. Yasemin Ertosun

Pamuk prenses ve yedi cüceler

valla çok araştırdım ama sadece bunu bulabildim cücelerden eser yok :) http://rapidshare.com/files/420719412/pamuk_prenses.cdr
  9. Yasemin Ertosun

yeşim taşı | hasan güner 1

@melihbekmezci Merhabalar aşağıdaki linki incelersiniz size yardımcı olacaktır. https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/13243-foruma-tinypiccomdan-resim-yuklemek-resimli-anlatim.html
  10. Yasemin Ertosun

Corel drawda giysi tasarımı

Merhaba İpekce Öncelikle aramıza hoşgeldin :) yardım istediğin konuya gelincede, bu konu altında yazılan yorumları okumuşsundur o yüzden tekrarlamak istemiyorum. En iyisi bir yada iki gün içinde tasarladığım modelleri corelde nasıl çizdiğimi aşama aşama anlatan ( vücut, saç, yüz, elbise ve...
  11. Yasemin Ertosun

Tartı

Harika görünüyor :)
  12. Yasemin Ertosun

*Sabahattin ÖZLÜ - 2.

gerçekten ikiside çok çok güzeller ama köpeğin resmi..., heleki gözlerindeki yansıma çok güzel.
  13. Yasemin Ertosun

yeşim taşı | hasan güner 1

ilk yorum benden gelsin... :) renk + sunum + hepsi :D güzel beyendim. Eline sağlık Başarılar
  14. Yasemin Ertosun

Temel Tasarım; Çizgi

Sanatın çizgi ile başladığı bir gerçektir. Bu nedenle sanat eğitiminde çizgi çok önemli ve temeldir. Göz nesneyi görürken el çizgiyi gerçekleştirir. Önceleri yani çocuklukta hayal dünyası, çizgi yoluyla dışarı vurulurken büyüme sürecinde dış dünya gerçekliği de eğitim bağlamında, çizgi ile...
  15. Yasemin Ertosun

Temel Tasarım; Işık

Görme olayı ışıkla başlar. Işık görsel nesnelerin bize yansımasını, dolayısıyla görmemizi sağlar. Çizimi istenen biçimin bir yüzeyde gerçekleşmesi, yansıtmış olduğu ışık değerlerinin doğru görülmesi ve doğru yerleştirilmesiyle olasıdır. Resmetme olayında ışık beyazla, ışığın yok olması da...
  16. Yasemin Ertosun

Bayan-Erkek moda vektörleri 1

paylaşım için teşekkürler neo32...
  17. Yasemin Ertosun

Temel sanat eğitiminin önemi ve amacı

Kuşkusuzki sanat; geçmişte bugünde ve gelecekte hayatımızın en önemli parçalarından biridir. Yaratıcılığın ve hayal gücünün ifadesidir. Duygularımızı ve düşüncelerimizi sanatın farklı alanlarını kullanarak ortaya çıkartır ve paylaşırız. Bu forumda bulunan bütün üyelerimiz ya bir sanatçı yada...
  18. Yasemin Ertosun

Selamun Aleykum

Aramıza hoşgeldiniz... iyi forumlar dilerim
Yukarı Alt