Arama sonuçları

1. GÜNEL AYVACI

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

İstanbul - Anadolu yakası
  2. GÜNEL AYVACI

Alkol içecek için hazırladığım reklam çalışması

Arka plana Blur vermişsiniz , buna rağmen hala çok önde duruyor, biraz da flu olması gerekirdi, oppositesini düşürmek iyi olurdu. Sloganın renkleri ve fontu konusunda ben de Emine Şahin gibi düşünüyorum. Elinize sağlık.
  3. GÜNEL AYVACI

Merhabalar...

Hoşgeldiniz.
  4. GÜNEL AYVACI

İç mekan mobilyaları

@Abdullah YİĞİT Rica ederim :)
  5. GÜNEL AYVACI

Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Hepimize mübarek olsun.
  6. GÜNEL AYVACI

Convertleme sorunu

Uzun zamandır corel kullanmıyorum ama, sanırım başka bir PC den kontrol etmek gerek. Çünkü o malzemeler sizin PC nizde olduğu için sizde belli olmaz. Çok yanlış bir şey de söyledim belki ama. Ustalar ne diyecek bakalım ???
  7. GÜNEL AYVACI

Renk Kodlarının Mantığı (#FF06BA)

Harika bir bilgi, çok teşekkür ederim. Çok merak ederdim ama araştırmak aklıma gelmemişti. bundan sonra her renk renk kodlarken aklıma geleceksiniz :):):)
  8. GÜNEL AYVACI

Tipografi de Resim

@farukcagla Faruk Bey , Yazdıklarınızı okumak çok hoşuma gitti, daha doğrusu "hoşuma gitti" yi yazıncaya kadar bir kaç saniye düşündüm, ne desem diye, ama en iyi böyle ifade edeceğimi düşündüm . Söyleyecek söz çok ama, sadece bu duygumu belirmek istedim. Sağ olun, var olun.
  9. GÜNEL AYVACI

dekoratif vektörler eps ve ai

Çoook teşekkürler.
  10. GÜNEL AYVACI

karasu seferoğlu akaryakıt logo çalışması

Elinize sağlık. Ben de 2. çalışmayı sevdim, logonun üzerindeki kavis akılda kalmasını sağlar diye düşündüm.
  11. GÜNEL AYVACI

3900 Famous Vector Logos + 1053 EPS Logos

@Yaşar Karadeniz Rica ederim Yaşar Bey, güle güle kullanın :)
  12. GÜNEL AYVACI

Sound effects

Çok güzel olmuş !
  13. GÜNEL AYVACI

@Tuncer Özkan Güle güle kullanın:)
  14. GÜNEL AYVACI

@Abdullah Şahin Haklısınız Abdullah Bey, o kadar çok logo varki içinde, ama yine de upload edip koyabilirim.
  15. GÜNEL AYVACI

@Fatih Coşkun Rica ederim Fatih Bey, çok güzeler logolar. Memnun kalacaksınız eminim.
  16. GÜNEL AYVACI

Rica ederim .
  17. GÜNEL AYVACI

3900 Famous Vector Logos ve 1053 EPS Logos. Arşivimde bulduğum logoları sizlerle paylaşmak istedim. (EPS ve Ai) Bir kaç örnek; http://rapidshare.com/files/263131823/logos.rar.html
  18. GÜNEL AYVACI

Renklerin İçinde

Benim portrelerime de bakarsanız, uzun boyun ve iri gözler görürsünüz. Ben anatomi eğitimi de aldım. Fakat ressamın yorumu farklıdır. Bu çalışmada anatomi hatası yok. Özellikle gözler, göz bebekleri çok iyi çalışılmış. İfade çok iyi. Anatomi eğitimi almadığına göre de amatör sanırım arkadaş...
  19. GÜNEL AYVACI

Renklerin İçinde

Çok iyi bir çalışma, tebrikler.
  20. GÜNEL AYVACI

afiş tasarımı örnekleri

@asmalıbeyin Alakasız bölümlere alakasız şeyler yazıyorsunuz? Lütfen ilgili bölümlere yazın. Ve forum kurallarını okuyun.
Yukarı Alt