Arama sonuçları

1. Ozgul

Tavla ve Satranç Masalı

Mümkün tabi ki ve tesadüf denen şeye ben de inanmıyorum. Ama kaderin ya da şansın aslında bize verilen, bizim algımızın alamayacağı sayıdaki seçenekleri önümüze sunduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla aslında senin de dediğin gibi seçimlerimiz bizi mutlu ya da mutsuz, başarılı ya da başarısız, vs...
  2. Ozgul

Tavla ve Satranç Masalı

Çok güzel anlatılmış. Hayatı satranca benzetirim ben de ama her şey düşüncelerimizle sınırlı değil. Milyarlarca insan, sayısız düşünce ve sonucunda sayısız olasılık içinde şans ya da kader, adı her neyse, var ki hayat her an yeni bir şeyler çıkartıyor karşımıza. Teşekkürler paylaşım için.:)
  3. Ozgul

Kendime Ait Çalışmalarım | Burak Karaaslan

Verdiğiniz site adreslerine anlam veremedim. Burası grafikerler.org, bu açıdan biraz daha dikkat edelim. İyi çalışmalar.
  4. Ozgul

En çok sen sevmiştin beni!

Forumun bir yerlerinde razı olmak demiştim. En çok üstüste yığılan hata(?)ları gözümüz gördüğünde sarılacağımız bir şey belki de.:) Hep diyorum bakış açısı... Baktığımız yer gördüğümüz yerdir, gerçekliğimiz baktığımız yerle değişim içindedir diye. Razı olunca bir parça daha katlanılır oluyor tüm...
  5. Ozgul

Bilbord Reklam Çalışması

Bence de biraz fazla kalabalık ve karışık olmuş. Göz yoruyor. Düzenlenmeye ihtiyacı var. İyi çalışmalar.
  6. Ozgul

Font istek

Frutiger CE ve LT serisi: http://hotfile.com/dl/134637462/ea3042e/Frutiger.rar.html
  7. Ozgul

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

Naçizane fikrim ödüle bile gerek olmadığı yönünde. Binlerce kişi bu derdin içinde. Farkedip de susanlar, sesini çıkarıp da önemsenmeyenler ve farketmeyip tuzağa düşen bir dolu insan... Katılımın ve etkisinin büyük olmasını diliyorum. Teşekkürler.
  8. Ozgul

Merhaba!

Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
  9. Ozgul

Steve Jobs öldüğünde yapmıştım anısına

Belki çok klasik olacak ama kelimeleri enine ve boyuna dümdüz yerleştirmektense sadece tek yöne doğru ama karışık ve farklı boyutlarda yapsaydınız daha iyi olurdu. 5'lerin alt kısımları ve 11 de çok sırıtmış. Yine de emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.
  10. Ozgul

Font istek

@Funda Arıcı Aradığının bu olduğundan emin değildim ama deneyeyim dedim.:) Rica ederim.
  11. Ozgul

Font istek

At Quay Sans olarak burası var: http://www.fontyukle.net/tr/1,quay+sans Görsel ekleyebilirsen belki ismi farklı olan başka aynı fontlar bulunabilir.
  12. Ozgul

günün sözü

Her şeye balıklama atlamayın mı demek istiyorsunuz? Ben mi yanlış anladım yoksa? :)
  13. Ozgul

Eğitim Çehalet konu bi tipografik Çalısma icin Yardım istyebilirmiyim

Aslında Ozan Bey'in imzasına dikkatlice bakmanız bile yeterli fikir için.:)
  14. Ozgul

Eğitim Çehalet konu bi tipografik Çalısma icin Yardım istyebilirmiyim

Bence önce "eğitim ve cehalet" denince aklınıza neler geliyor bunları tek tek not edin. Duygular, düşünceler, anılar, sorular, vs... Ama hiçbir şeyi atlamayın. Beyin fırtınası deniyor sanırım buna ya da başka bir şey. Bu esnada zaten kafanızda şekiller ya da başka şeyler oluşacaktır. Bu şekilde...
  15. Ozgul

Hamle Yurtdışı Eğitim Dosya Tasarım Çalışmam | Sedat Gül

Yine harika bir tasarım yalnız "Rusya da" daki "da" üstten virgülle ayrılmalıydı ve yine aynı yerdeki ülke isimleri arasında virgül yok. Emeğinize sağlık.
  16. Ozgul

Font istek

@ekmldsky Tekrar yükleyebilir misiniz, görünmüyor ekleriniz.
  17. Ozgul

Logo İçin Yardım LÜTFEN ..!

M üzerine yoğunlaşırsanız takım elbiseyi andıran güzel bir şeyler çıkabilir gibi.
  18. Ozgul

Okul Başkanlığı Afişi

Sloganı ben de sevdim ama ilk iki tanesindeki fotoğraf olmamış. El ve kolların o şekilde kapalı tutulması olumsuz iletişim hissi verir.
  19. Ozgul

Rent a Car Web Arayüz Çalışması

Zaten bir temsilidir, öylesine yaptımdır gidiyor. Üstünüze alınmayın, lafım size ya da konu sahibine değil ama bu aralar bu tip ifadeler o kadar sıklaştı ki. Biri çalışmayı beğenmeyince ya da olumsuz bir yorum yapsa hemen arkasından sanki önceden hazırlanmış gibi, bu tip cevaplara verilen ortak...
  20. Ozgul

Rent a Car Web Arayüz Çalışması

Sayın cagllar; sizin eklediğinizde de boş alanlar çok fazla değil mi? Tamam toparlamaya çalışmışsınız iyi niyetle ama bu kadar boş alan olmamalı bence.
Yukarı Alt