Sihirli değnek gibi biranda durumu değiştirmişsiniz öncelikle Bravo size :))Zekanızı tecrübenizi ve cesaretinizi kullanarak Asla Vazgeçmememiz gerektiğini birkez daha vurguluyorsunuz elinize yüreğinize emeğinize sağlık sizin gibi girişimciler olsa bir nebze piyasa düzelir ...Tam bir reklam...
@beterbocek2010
Estafurullah ikinci çalışmam daha oturdu dediğiniz gibi ilkine göre; burda paylaşıcaz eleştiriceğiz saygı boyutunda tabi yeni aramıza katıldınız sanırım bunu zamanla sizde görüceksiniz bilgi paylaşımı eleştiriler yapıcı olduğu sürece karşınızdakini hep bir adım ileriye itmiş...
Tek kelimeyle harika şapka hastalığı ve koleksiyonu olan biri olarak çok sportif renkler cıvıl cıvıl ellerine sağlık fulyam:))) birinci olmim yazısına da inan güldürdün beni ;harikasın favorim sensin:))
@Erkan_Nehir
Başta cmyk çalışıp sonra RCB yapıyorm buraya yüklemek için birde pixelini değiştirince png formatında yüklemek için görüntüde pixellerinde kırık kırık oluyor bozuluyor biyerde hata yapıyorum sanıırm denedim düşürmek için çok bozuldu:(
Bayanlara özel tasarım.Hem rahat hemde şık yaka kısmı baskı yaka görünümünde apayrı bir tarz :)) erkek içinde tasarım yolda çiziyorum bunu hemen yayınlamak istedim güle güle giyin:)))
@Fulyam
Canım yaa çok yakışır inan
bu çizimdeki ünlü ressam frida; meksikalı ressam hayatı çok ilginç gelmişti bana çocuk felci geçiriyor iyileşiyor sonra araba kazası geçiyor felç bir dizi ameliyat vs.. ama yılmıyor yatağında bedenini hissetmese bile sürekli çiizm yapıyor sağlığı gitsede...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.