Arama sonuçları

1. GürhanErkal

tasarımda özel bir görünüm

@webnet Tam ne demek istediğini anlamadım ama burdaki olay kesinlikle çizim eğer diyorsan Akbankın kırmızı konseptli reklamı yada A scanner darklıy filmdeki gibi bir olay gördüm o zaman rotoskop tekniği uygulanmıştır. Ama rotoskop dediğimiz şeyde basit bir cutout efekti değildir işin...
  2. GürhanErkal

birdaha INDESIGN'e yardım

@Threebudha Ayrıca object/object layer optionsadan da layer özellikleriniz düzeltebilirsizin. Ai veya psd farketmez
  3. GürhanErkal

2d Animasyon, Motion Graphics, Video kurgu, compositing, Kurumsal kimlik çalışmaları.

Merhabalar, 2d çizim + animasyon, motion graphics, kurgu, compositing, illustrasyon ağırlıklı olarak freelance hizmet veriyorum. Gürhan Erkal İzmir bilgi@gurhanerkal.com www.gurhanerkal.com İzleyebileceğiniz link: http://vimeo.com/couchmode/user4169429/videos/sort:newest/29559866
  4. GürhanErkal

Grafik Tasarımcı Nasıl Olunur?

@CanAk İyi de Canak hem hocaya hak verdiğini söylüyorsun hem de onun dediklerinin tamamıyla tersiniz söyleyip iddia ediyorsun. Sence tasarım bir hobi olsa 4 senelik okulları, akademileri, liseleri vb olurmuydu?
  5. GürhanErkal

Photoshop, illustrator, indesign

Evet hiç faydası olmaz denemez. Ama örneğin ben hepsini az çok biliyorum ama pek işime yaradıklarını söyleyemem. Keşke programlar yerine çizim ve tasarıma daha çok önem verseymişim diyorum hep. Kolay gelsin.
  6. GürhanErkal

Photoshop, illustrator, indesign

Aynı işi yapan yazılımları şu sıra öğrenmeye çalışmanız bayağı bi gereksiz duruyor. Söz gelimi freehand öğrenip napacaksınız? 8 yıl önce bu programın defteri dürüldü. Günümüz şartlarında oldukça yetersiz ve sorunlu bir yazılım. Hala kullanan yerler kısa süre içinde diğer yazılımlara geçmek...
  7. GürhanErkal

Gülsan logo çalışması

Merhabalar sunum şeklinizi beğendim. Logoyu orta karar buldum. Ellerinize sağlık. Lakin logotypede espasları düzenlemeniz gerekiyor. Onları da yaparsanız logonuz daha dengeli gözükecektir. Kolay gelsin.
  8. GürhanErkal

Adobe Illustrator nasıl bir programdır?

@Tuncer Özkan Haklısınız Tuncer bey ama arşiv konusunda aynı şekilde düşünmüyorum. Çünkü İllustrator ve Id bağlamında düşünürsek zaten Fh dosyaları sorunsuz (Çoğunlukla sorunsuz) bir şekilde açılıp editlenebiliyor. Kaldıki gelişmiş batch işlemleri (Bridge ve ai üstünden) sayesinde eğer dosyalar...
  9. GürhanErkal

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@enes Resimdeki imajın benzerini çiziniz. Çiziminizi gruplayın. Çizim seçili iken object-envelope distort-make with mesh (1 row, 1 column yeterli) ok deyin. Ve beyaz okla tutamaçları sırayla seçip şeklinizi verin. Bu kadar.
  10. GürhanErkal

Adobe Illustrator nasıl bir programdır?

Tuncer beyin bu yazısı da gerçekten çok güzel ve faydalı. Ama benim hiç anlamadığım bir konu var. Teknoloji değişiyor ve değişime ayak uyduruyoruz. Altı üstü HDD'de 32 mb'lik bir alan kaplayan güncel hiç bir şeyi desteklemeyen desteklemesi de mümkün olmayan 10 yıllık bir yazılımın ardından...
  11. GürhanErkal

Web tasarımcı (izmir)

Arayışımız devam ediyor
  12. GürhanErkal

Web tasarımcı (izmir)

Arkadaçlar web tasarımcı arayışlarımız hızla sürmektedir.
  13. GürhanErkal

Web tasarımcı (izmir)

Hala webci aramaktayız.
  14. GürhanErkal

Web tasarımcı (izmir)

Php, asp, css, flash (action script), dreamweaver gibi uygulamalardan en az birine tam hakim web tasarımcı aranıyor. Referanslarla birlikte: avtutkusu@gmail.com / gurhanerkal@gmail.com adresine CV'lerinizi yollayabilirsiniz. İş yerimiz Balçova, İzmirdedir. İşin tanımı: Av tutkusu, Balık...
  15. GürhanErkal

bir türlü dekupe yapamadım....

@Dilek Dülger Jpeg transparanlık bilgisi taşıyamaz. Dosyanın kendisi transparan zeminli bile olsa bu durum değişmez. İndesign ve benzeri adobe yazılımlarında resim formatı olarak psd kullanın. Kolay gelsin.
  16. GürhanErkal

Maaşlar?

Görüştüğünüz firma bildiğiniz programlardan çok portfolyolarınızla ilgileniyorsa, tasarım/coderlık tarafınızla meşgul oluyorsa o firmada gelecek var demektir büyük ihtimalle maaşı da daha iyi olur. Çok fazla işyerinde çalışmış biri olarak diyebilirimki İşyerinde tasarımcılara özel oda/bölüm...
  17. GürhanErkal

Deneysel Kurumsal Kimlik Çalışmam

Öncelikle ellerine sağlık diyorum. Deneme/alıştırma babında çalışmayı başarılı buldum. Ama senin istediğin gibi profesyonel bir gözle çalışmayı maddeleyerek irdeleyecek olursak Eksilerin: Tipografi; Her yeni meslek adayı gibi tipografin oldukça zayıf, hangi font nerede nasıl kullanılırın...
  18. GürhanErkal

Hangi Programlar?

@NoldorWarrior Sevgili kardeşim bir büyüğün olarak sorunun cevabını vermeden şöyle birşey eklemek istiyorum okuduğun bölüm aslında konunun temel taşı olan tasarım konusunda hemen hiç bilgi vermemekte. Programları öğrenecek geliştirecek vaktin daha sonrasında çok olacaktır. Ama tasarım konusunda...
  19. GürhanErkal

Av tutkusu web sunumu

@Yasin Kaya Çok geç bir cevap olacak ama bu tarz bir iş ise kompozisyonu photoshopta oluşturuyorum, layer layer yani. Zaten doğru olan iş yoluda bu. Daha sonra aftere alıp gerekli animasyon ve filtreleri uyguluyorum. Daha sonra premiereye alıp, kurgusunu yapıp ses ve müzikleri...
  20. GürhanErkal

İllustrator 3 işlem yapamıyor mu?

@sdbz Evet tek işlem yapabiliyor, 3. rakam ve işlemi kabul etmiyor. Benim işime hiç yaramamıştı aslında aklıma bile gelmemişti siz yazınca deneyeyim dedim.
Yukarı Alt