Merhaba. Mesleğiniz polis yazıyor profilinizde... Ayrıca paylaştığınız çalışmalara bakınca grafik tasarımda " çok başarılı" olduğunuz pek söylenemez....
@u-ata
Birincisi, eğer saygı görmek istiyorsanız yaptığınız işe saygı göstereceksiniz. Eleştiriye saygı göstereceksiniz. Eğer gösteremiyorsanız hiç bu işe bulaşıp paylaşım falan yapmayın....
Evet ilk önce ne konuştuğumuzu bilmek lazım.... "Walpaper çalışmam... Vol. 1" bu cümle hangi dilde...
@nervio
Corel draw ile mümkün. Fontun jpeg resmini corel ile açıyoruz. Üst menüden "text" e tıklayınca açılan menüden alt kısımda "what the font" tıklıyoruz. Sonra 1 veya 2 harfi seçerek üzerine tıklıyoruz. Görsel çözünürlüğü iyi ise sonuç alabilirsiniz.
Merhaba,
Daha önce hep manuel olarak kendim yapıyordum fakat mock-up kartvizit template denemek istedim.
Fakat edit contents yaparak istediğim görseli eklediğimde sonuç ikinci resimdeki gibi oluyor. Tam yerleşim olmuyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Merhaba,
İlk önce KARTVİZİT sözcüğünün tek kelime olduğunu belirtmek isterim. Kart vizit değil...
Çalışmaya gelince; bir kartvizit tasarımında, logo içerisindeki fonta ilave olarak en fazla 1 farklı font kullanmak gerekir. Firma olarak yabancı bir isim tercih etmişsiniz fakat ingilizcede büyük...
Bu deneme bir çalışma mı (ya da son zamanlarda moda olan "can sıkıntısı" tarzı mı) yoksa baskıya gidecek/giden bir çalışma mı?
Baskıya gidecek bir çalışma ilk göze çarpan hata/eksikler:
1- Kesim payı bırakılmamış. Baskıda bazı harfler ve görsel kenarları kesilecektir.
2- Bir tasarımda ilk dikkat...
@S.C.K. TASARIM
Burada sana verilecek tek öğüt; ders zamanı dersi dinlemek olmalı....
Derste resim çizmeyi öğrenmeye çalışırsan, ilerde grafik tasarım yaparken, ortaya bambaşka alakasız sonuçlar çıkar....
@gezegen
Hayır sadece ingilizce olmasından değil, internette aratınca bu tabloyu ve bunu otomatik olarak yapan aynı isimli birçok tablo uygulaması bulmak mümkün onun için sordum...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.