Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Orta Düzeyde Tecrübeli Grafiker / RİZE

Merhaba. Mesleğiniz polis yazıyor profilinizde... Ayrıca paylaştığınız çalışmalara bakınca grafik tasarımda " çok başarılı" olduğunuz pek söylenemez....
  2. Erkan Nehir

Emniyet Genel Müdürlüğü 167. Yıl Afiş Çalışmam.

@Emniyet_Portal O halde neden yorum ve eleştiri bekliyorsunuz? Gördüğüm kadarı ile her eleştiriye bir bahaneniz var...
  3. Erkan Nehir

Mükemmel Ötesi Dragoon Çalışma (Panzer)

Bu nedir? Size ait olan bir 3D çizim mi?
  4. Erkan Nehir

Walpaper Tasarımı vol.1

@u-ata Birincisi, eğer saygı görmek istiyorsanız yaptığınız işe saygı göstereceksiniz. Eleştiriye saygı göstereceksiniz. Eğer gösteremiyorsanız hiç bu işe bulaşıp paylaşım falan yapmayın.... Evet ilk önce ne konuştuğumuzu bilmek lazım.... "Walpaper çalışmam... Vol. 1" bu cümle hangi dilde...
  5. Erkan Nehir

Bu Font'u Tanıyan varmı ?

@nervio Corel draw ile mümkün. Fontun jpeg resmini corel ile açıyoruz. Üst menüden "text" e tıklayınca açılan menüden alt kısımda "what the font" tıklıyoruz. Sonra 1 veya 2 harfi seçerek üzerine tıklıyoruz. Görsel çözünürlüğü iyi ise sonuç alabilirsiniz.
  6. Erkan Nehir

Logo Sorunsalı...

"Sorunsal" terimini de ilk defa duydum açıkçası :)
  7. Erkan Nehir

PSD Mock-up sorunu

Evet arkadaşlar sürümle alakalıymış. CS6 da sorun düzeldi. Teşekkürler.
  8. Erkan Nehir

PSD Mock-up sorunu

@Hasan YILDIZ Olabilir. Teşekkürler.
  9. Erkan Nehir

PSD Mock-up sorunu

@Hasan YILDIZ Evet öyle deniyorum. Fakat malesef olmuyor. Tuhaf.
  10. Erkan Nehir

PSD Mock-up sorunu

@Hasan YILDIZ Layer penceresindeki smart object derken? Sağ tıkladığımdaki seçenekler sadece bunlar. CS3 kullanıyorum.
  11. Erkan Nehir

PSD Mock-up sorunu

Merhaba, Daha önce hep manuel olarak kendim yapıyordum fakat mock-up kartvizit template denemek istedim. Fakat edit contents yaparak istediğim görseli eklediğimde sonuç ikinci resimdeki gibi oluyor. Tam yerleşim olmuyor. Bunun sebebi nedir acaba?
  12. Erkan Nehir

ilk kart vizit çalışmam

Merhaba, İlk önce KARTVİZİT sözcüğünün tek kelime olduğunu belirtmek isterim. Kart vizit değil... Çalışmaya gelince; bir kartvizit tasarımında, logo içerisindeki fonta ilave olarak en fazla 1 farklı font kullanmak gerekir. Firma olarak yabancı bir isim tercih etmişsiniz fakat ingilizcede büyük...
  13. Erkan Nehir

Kapak Sayfama Eleştirilerinizi Bekliyorum ..

Bu deneme bir çalışma mı (ya da son zamanlarda moda olan "can sıkıntısı" tarzı mı) yoksa baskıya gidecek/giden bir çalışma mı? Baskıya gidecek bir çalışma ilk göze çarpan hata/eksikler: 1- Kesim payı bırakılmamış. Baskıda bazı harfler ve görsel kenarları kesilecektir. 2- Bir tasarımda ilk dikkat...
  14. Erkan Nehir

alan adı yardım

@Emre ÇETİNER Ceza diye birşeyi ilk kez duyuyorum... Daha önce ödediği ücreti tekrar ödeyerek ismi alabilir. İsmi sağlayan firma 30 gün bekler.
  15. Erkan Nehir

Karışık Çizimler

@S.C.K. TASARIM Burada sana verilecek tek öğüt; ders zamanı dersi dinlemek olmalı.... Derste resim çizmeyi öğrenmeye çalışırsan, ilerde grafik tasarım yaparken, ortaya bambaşka alakasız sonuçlar çıkar....
  16. Erkan Nehir

Ücretsiz yazıtiplerinin periyodik bir tablosu

@gezegen Hayır sadece ingilizce olmasından değil, internette aratınca bu tabloyu ve bunu otomatik olarak yapan aynı isimli birçok tablo uygulaması bulmak mümkün onun için sordum...
  17. Erkan Nehir

1500 TL Ödüllü Brandday.net Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması

Güzel bir yarışma olması dileğiyle... :)
  18. Erkan Nehir

"Çalınan" diğer bir çalışmam

@Emre DEMİRCİ Ayrıca bir "Reklam ve Tasarım" firmasının kendi logosunu bir öğrenciye yaptırması da daha trajikomik bir durum..... (Tabii doğru ise..)
Yukarı Alt