Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

2012 takvim çalışmam son hali

Çok beğendim. Renkli kullanımın aynı etkiyi vereceğini düşünmüyorum. Renkli bir kullanımda sıradan bir duvar kağıdı görüntüsünden farkı olmayacaktır. Siyah beyaz olması ilgi çekici kılmış zaten. Tebrikler.
  2. Erkan Nehir

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

@farukcagla Aslında bu hummalı çalışmayı biz "grafikerler" (grafikerler kelimesini sadece dizgi/operasyon değil; her türlü tasarım, baskı aşaması, tipografik vs. bilgiye sahip kişiler olarak kullanıyorum) kendi içimizde yapıyoruz. Tabii bu benim görüşüm. Peki nasıl mı yapıyoruz? Biz meslek...
  3. Erkan Nehir

Duvarda görünen renk nedir?

Geçen gün "Kim milyoner olmak ister" yarışmasını izlerken ilginç bir soru soruldu. Açıkçası ben bilemedim cevabı :) Yarışmacı da bilemedi. Kolay gibi görünen fakat biraz enteresan bir soru. Beyaz bir duvara, kırmızı, mavi ve yeşil renkler bir arada olacak şekilde yansıtılırsa duvarda...
  4. Erkan Nehir

Kendi ismim için tasarladığım logo...

Tasarım göze hoş görünüyor fakat diğer arkadaşlara katılıyorum. "Logo" olarak fazla uzun bir çalışma. Belki bir websitesi için kullanılabilir. Fakat bir simge olarak kişiyi temsil etmesi gerektiğini düşünürsek formatın biraz daha minimalize edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
  5. Erkan Nehir

DUR demenin zamanı gelmedi mi?

@farukcagla Bu sorudan ve bu mantıkla yola çıkarsak; o halde adidas, nike, apple vs gibi firmaların afiş/reklam çalışmalarını sadece bu firmaların logolarını ilk tasarlayan kişilerin yapması lazım. Aksi durumda diğer tasarımcıların tasarımları taklide girer heralde :)
  6. Erkan Nehir

Acil Yardım (corel draw text 3d altın efekti)

Zaten bu sekilde vektör bir efekt vermek imkansız. Aslında imkansız değil fakat her parlamayı, her efekti, her tonlamayı ayrı bir parça olarak çalışmak lazım eğer bu şekilde tamamen vektör bir çalışma elde etmek istiyorsanız. Bu da onlarca hatta çalışmaya göre yüzlerce parça/layer demektir...
  7. Erkan Nehir

pierre cardin halı logo

Buradan indirebilirsiniz. AI formatında. Corel Draw ile de açabilirsiniz. İNDİR
  8. Erkan Nehir

İlan verme şartları. MUTLAKA OKUYUNUZ

Forumumuzda iş ilanı vermek ücretsizdir. Fakat ilan kalabalığı ve flood yapma olayını en aza indirmek için, ilan veren üyelerimiz, verdiği her ilan başlığı altında konularını, ilan verilen tarihten itibaren sadece bir kez güncelleyebilirler. (Günceldir, ilan hala geçerlidir vs. şeklinde) Aynı...
  9. Erkan Nehir

Çerçeveye gölge verme nasıl yapılır?

Size de iyi çalışmalar. :)
  10. Erkan Nehir

Aslına bakarsanız verdiğiniz örnekte gölge hatalı verilmiş :) Alt kısma bakılırsa ışık sağ üst köşeden vuruyor. Bu durumda sağ üst köşede gölge olmaması lazım. Eger var ise sayfa sağ üst köşesi hafif kıvrılmış olması lazım. Ama değil. Herneyse :) İlla bu efekti vermek istiyorum diyorsanız...
  11. Erkan Nehir

@UfukhanN Photoshop ile mi çalışıyorsunuz?
  12. Erkan Nehir

@UfukhanN Rica ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu :) Bu arada evet verdiğiniz örnekte alt ve üst gölgeler farklı açılarda verilmiş. Bunu da gölge açılarından ayarlayarak yapabilirsiniz.
  13. Erkan Nehir

Yardım ederiz de konu başlığında istenen şeyi de belirtirseniz daha çabuk sonuç alabilirsiniz. (Gölgeli zemin, zemine gölge vermek nasıl yapılır vs..) Yardıma gelince, photoshop kullanıyorsanız istenen ölçüde zemin çizdikten sonra layera çift tıklayarak açılan pencereden "drop shadow" özelliği...
  14. Erkan Nehir

Son Y.Y. en kaliteli Backroundları

Linkler yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  15. Erkan Nehir

pierre cardin halı logo

Aşağıdaki link yardımcı olacaktır. http://www.brandsoftheworld.com/logo/pierre-cardin-hali
  16. Erkan Nehir

vektörel çiçek desenler, Vector Floral Design EPS

Vektörel olarak yok fakat aşağıdaki linklerde "vektör" olarak bulabilirsniz. http://www.fordesigner.com/maps/6393-0.htm http://lordofdesign.com/vector-toys/
  17. Erkan Nehir

Yılbaşı Tebrik Kartı

@yamo Sanırım yakında sakal uzatmam gerekecek :) Yıllardır yapılan bu hataya karşın sanırım çoğu kişi araştırma zahmetinde bulunmamış. Daha önce de "vektörel" konusunda yazdığım birkaç mesaja karşın hala "vektörel" tanımını kullanan "grafiker" arkadaşlar var. Oysaki vektörel matematiksel bir...
  18. Erkan Nehir

İçinizdeki İzlandalı size selam gönderdi!

Ozaman sapşağı ile ganneleri getirin de iki çüt hanek edelim :D
  19. Erkan Nehir

İçinizdeki İzlandalı size selam gönderdi!

@Stefan Y. Bir de herkesin anlayacağı dilde mesajlar yazsanız nasıl olur acaba???? :)
  20. Erkan Nehir

Yılbaşı Tebrik Kartı

@htc_gny Hatice hanım Noel Baba'nın Türklere veya başka bir ırka ait olmasıyla ilgisi yok durumun. Benim şaşırma sebebim bu değil. Noel Baba hiçbir milliyet için yeni yılı simgelemez. Türk veya yabancı farketmez. Noel Baba adı üzerinde NOEL'i temsil eder. yani 25 Aralık. Yılbaşı ile hiçbir...
Yukarı Alt