Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Poly FX MoGraph - Full HD 1080p Videolu Anlatım - Hasan Y.

Öncelikle videonuzu çektikten sonra bana pm yoluyla gönderin ben sizin için Vimeo hesabıma videonuzu kaydedeyim. Sonra size link olarak vereyim. Ardından Cinema 4D Dersleri adlı bölüme 'Yeni Konu' açınız. Ardından linki ve diğer bilgileri yazarak konuyu açın gerekli düzenlemeler tarafımdan...
  2. Hasan YILDIZ

Grafikerler.Org Tasarım Dünyasında Önemli Yeri Olan Platformlarda...

Hep birlikte en iyiye doğru emin adımlarla yürüyoruz.. Grafikerler.org !
  3. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Poly FX MoGraph - Full HD 1080p Videolu Anlatım - Hasan Y.

Hoşgeldiniz ; Camtasia Recorder programı edinin. Ardından çalışmalarınızı yaparken kaydetmiş olduğunuz videoları bizlerle paylaşabilirsiniz tabi ki. Cinema 4D Dersleri adlı bölüme yeni konu açarak bizlerle bu güzel bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çok memnun oluruz.. İyi Forumlar..
  4. Hasan YILDIZ

Hasan YILDIZ - Grafik Tasarım

Merhabalar ; Grafik tasarım konusunda deneyimlerime güvenerek sizleri en iyi sonuca ulaştırabilirim. Program Bilgilerim Adobe Photoshop - İleri seviye CorelDRAW - İleri Seviye Maxon Cinema 4D - Uzman Adobe Illustrator - Orta Adobe After Effects - Orta Adobe Flash - Orta...
  5. Hasan YILDIZ

Hasan YILDIZ - Facebook Sayfası

Merhaba Arkadaşlar ; Sizleri Facebook Sayfam'a davet ediyorum. Yeni çalışmalarım, eğitim videolarım ve bana sormak istediğiniz her şey için buyrun ; TIKLAYIN.. Görüşmek üzere...
  6. Hasan YILDIZ

Freelance Grafiker

Lütfen ilanınıza ; Otobiyografinizi, program becerilerinizi ve iletişim adreslerini ekleyiniz. *Bu şekilde ilan açmak size daha faydalı olacaktır. Saygılar.
  7. Hasan YILDIZ

SMARTFISH Yazı Karakteri

Merhaba Sanıyorum bu bir font değilde bir logo. Bende arşivime baktım fakat bulamadım. İyi Forumlar.
  8. Hasan YILDIZ

Yine Ben ve Yine Sorun

Ön ödeme alın. Kapora gibi. Kriterleri iyi belirleyin. Alternatif sayısı kesin kalsın. Sürekli bir değişim içine girerseniz bu logo işi bitmez. Tabi ki git-geller olacak fakat dozunda. Çalışmaya başlamadan önce sözleşme yapın müşteri ile kendiniz arasında. Cayma hakları belirleyin. Kesinlikle ön...
  9. Hasan YILDIZ

restaurant deneme logo çalışması

Font ve karakterler arasındaki boşluk dışında güzel duruyor. Fakat artık herkes bu servis tepsisi figürünü kullanıyor. Biraz farklı şeyler denemenizi tavsiye ederim. İyi Çalışmalar.
  10. Hasan YILDIZ

Cinema 4d bir başlangıç

Başlangıca göre iyi diyebiliriz. Zamanla daha iyilerini yapacağınıza eminim.
  11. Hasan YILDIZ

iPhone 4 Cinema 4D Render Son

Öyle demeyelim de, daha çok çalışmanız gerektiği doğru ama :)
  12. Hasan YILDIZ

iPhone 4 Cinema 4D Render Son

Tevazu ediyorsunuz çok teşekkür ederim. Aynı çalışmaları zamanla sizin de yapacağınıza eminim. İyi Forumlar...
  13. Hasan YILDIZ

Kişisel Flash Sitem

Şu kahve, gözlük, v.b aksesuarlar var ya hani. Bir yerde daha görmüştüm. Aynı slayt aynı kalem aynı kalem yazış efekti. Hatam varsa düzeltin ?
  14. Hasan YILDIZ

Kişisel Flash Sitem

Hazır bir tema. Bence daha yaratıcı şeyler düşünün ve sade bir tasarım yapın. İyi Çalışmalar.
  15. Hasan YILDIZ

Cinema 4D ile Bardak Modelleme - Videolu Sesli Anlatım..

Çalışmalarınızı yeni konu olarak Cinema 4D Çalışmaları bölümüne açarsanız daha çok üyeden yorum alabilirsiniz. Durmak yok çalışmalara devam..
  16. Hasan YILDIZ

Deneme ürün çekimi...

Başarılı bir foto çekimi olmuş..
  17. Hasan YILDIZ

Güzel bir başlangıç. Devamını bekliyorum..
  18. Hasan YILDIZ

Rica ederim keyifli tasarımlar..
  19. Hasan YILDIZ

Butik Badem - Ambalaj Tasarımı

Gerekli alana taşınmıştır. İyi Forumlar dilerim...
Yukarı Alt