Öncelikle videonuzu çektikten sonra bana pm yoluyla gönderin ben sizin için Vimeo hesabıma videonuzu kaydedeyim. Sonra size link olarak vereyim. Ardından Cinema 4D Dersleri adlı bölüme 'Yeni Konu' açınız. Ardından linki ve diğer bilgileri yazarak konuyu açın gerekli düzenlemeler tarafımdan...
Hoşgeldiniz ;
Camtasia Recorder programı edinin. Ardından çalışmalarınızı yaparken kaydetmiş olduğunuz videoları bizlerle paylaşabilirsiniz tabi ki. Cinema 4D Dersleri adlı bölüme yeni konu açarak bizlerle bu güzel bilgilerinizi paylaşabilirsiniz.
Çok memnun oluruz..
İyi Forumlar..
Merhabalar ;
Grafik tasarım konusunda deneyimlerime güvenerek sizleri en iyi sonuca ulaştırabilirim.
Program Bilgilerim
Adobe Photoshop - İleri seviye
CorelDRAW - İleri Seviye
Maxon Cinema 4D - Uzman
Adobe Illustrator - Orta
Adobe After Effects - Orta
Adobe Flash - Orta...
Merhaba Arkadaşlar ;
Sizleri Facebook Sayfam'a davet ediyorum. Yeni çalışmalarım, eğitim videolarım ve bana sormak istediğiniz her şey için buyrun ;
TIKLAYIN..
Görüşmek üzere...
Lütfen ilanınıza ;
Otobiyografinizi, program becerilerinizi ve iletişim adreslerini ekleyiniz.
*Bu şekilde ilan açmak size daha faydalı olacaktır.
Saygılar.
Ön ödeme alın. Kapora gibi. Kriterleri iyi belirleyin. Alternatif sayısı kesin kalsın. Sürekli bir değişim içine girerseniz bu logo işi bitmez. Tabi ki git-geller olacak fakat dozunda. Çalışmaya başlamadan önce sözleşme yapın müşteri ile kendiniz arasında. Cayma hakları belirleyin. Kesinlikle ön...
Font ve karakterler arasındaki boşluk dışında güzel duruyor. Fakat artık herkes bu servis tepsisi figürünü kullanıyor. Biraz farklı şeyler denemenizi tavsiye ederim.
İyi Çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.