Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Logo Çalışmalarım | [Günceldir]

@Bulut Mashar Fiyatların düşük olduğunu belirtmiştim yanlış anladınız sanırım ?
  2. Hasan YILDIZ

Tasarımcılara Söylenen Bahaneler - Bu başlıkta topluyoruz :) Haydi bakalım..

@Burak Güzey Hata diyelim :) bir daha yapar mıyım hiç...
  3. Hasan YILDIZ

Müşterinin mail'i aynen şu şekilde ' Hasan Bey 3D Çalışmalarınızı inceledik ve şirketimize bir adet 3D Logo yapmanızı istiyoruz ' Konuşmalar gerçekleşir ve tasarım yapılır yapım aşaması 1 günümü alır ve biter. Logoyu sundum ve aldığım cevap ; ' Hasan Bey biz böyle 3D'den bahsetmemiştik...
  4. Hasan YILDIZ

İş zor mu desek müşteriler mi anlayışsız desek bilemedik :)
  5. Hasan YILDIZ

ARGEN Mühendislik - Kurumsal Kimlik

Yorumunuz için teşekkür ederim değerlendireceğim..
  6. Hasan YILDIZ

Düzenlendi Arkadaşlar..
  7. Hasan YILDIZ

Teşekkürler..
  8. Hasan YILDIZ

@Burak Güzey Teşekkürler..
  9. Hasan YILDIZ

Merhabalar Logo : Şirketin vermiş olduğu şablondan yola çıkıldı. 'A' harfine parçalanma figürü verdim mühendislik ufak detaylardan oluşur, bu izlenimi vermek istedim. Renk : Şirketin isteği üzerine mavi kullanıldı. Proje henüz tamamlanmamıştır. Kıymetli Yorumlarınıza..
  10. Hasan YILDIZ

Epizen Kozmetik - Kurumsal Kimlik

Teşekkürler...
  11. Hasan YILDIZ

-Comic sans MS kullanın onu ben seviyorum o kesin güzel olur. +Kullandım, buyrun.. -Çok çocukça bu ya hiç beğenmedim.. +Oğlum bak gittt ! :P
  12. Hasan YILDIZ

Yazın yazın çok ilginç şeyler çıkacağını tahmin ediyorum :)
  13. Hasan YILDIZ

-Üstteki yaprağı aşağı koy bakim nasıl olcak. +Koydum -Çık olmamış geri al.. +?? !! ??
  14. Hasan YILDIZ

Merhaba Meslektaşlar ; Bu başlık altında bizlere işi bedavaya getirmek için müşteriler tarafından söylenen bahaneleri yazalım. Bakalım neler çıkacak ortaya :) Benden bir kaç tane ; ' 5 dakikada yaptın bu logo senden olsun diğerinin parasını veririz ' ' Programları bilsem bende...
  15. Hasan YILDIZ

logo tasarımlarım - 3. parti

Kuaför logosundaki makasın büyüklüğü ve sera'nın fontu dışında hiç bir problem yok :) Temiz çalışmalar, beğendim..
  16. Hasan YILDIZ

Epizen Kozmetik - Kurumsal Kimlik

@Mehmet ÖZDEMİR Teşekkürler Mehmet Bey beğenmenize sevindim..
  17. Hasan YILDIZ

logo yenileme

Temiz çalışmalar Mehmet Bey tebrik ederim.
  18. Hasan YILDIZ

Logo Çalışmalarım | [Günceldir]

Bulut bey merhaba Sizce bir logo için biçilecek fiyatın 40 TL olması yapılan emek için yeterli midir ve ya piyasada 40 TL'ye logo yapan var mıdır ? Lütfen biraz daha mesleği belirli seviyede tutalım mesleğin kalitesini düşürmeyelim. İyi Forumlar dilerim.
Yukarı Alt