Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Cinema 4D ile Bardak Modelleme - Videolu Sesli Anlatım..

Hımm. İlk defa böyle bir sorun görüyorum. Sanırım OpenGL ayarlarından yapıyor. Ve ya indirmiş olduğunuz program hatalı olabilir. Maxon'un resmi sitesinden Cinema 4D R13 Demo sürümünü indirip kurulumunu yapın. Eminim sorun ortadan kalkacaktır.
  2. Hasan YILDIZ

Odaya eklediğim 5 objeyi bulabilecek var mı ? :)

Merhaba DarkNight Photoshop'un Match Color özelliğini kullanarak manipülasyon yapılacak resmin renk tonunu otomatik olarak dekupeye verebiliriz. İyi Çalışmalar.
  3. Hasan YILDIZ

Oyun Sitesi Arayüz Tasarımı

Çok boş bir çalışma olmuş yani boştan kastım materyaller eksik. Üst alana biraz seçenekler / sekmeler eklenirse güzel olabilir. Font üzerine uyguladığınız italik efekt olmamış. Düz olması daha güzel olacaktır.Copyright alanında bulunan sekmelerin punto değeri biraz düşürülmeli. İyi...
  4. Hasan YILDIZ

WAR İsimli Manipülasyon Çalışmam

Güvercin ve bayanda Glow kullanmasaydınız daha iyi bir çalışma olacaktı. Yine de güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık..
  5. Hasan YILDIZ

Reputation (puanlama sistemi) kullanımı

Konu günceldir.. Rep kullanmayı ihmal etmeyin..
  6. Hasan YILDIZ

Çeşitli Çalışmalarım

Resimleriniz görünmüyor. İmageshack'ı öneriyorum, tekrar yükleyip konunuzu düzenleyin. İyi Forumlar.
  7. Hasan YILDIZ

Odaya eklediğim 5 objeyi bulabilecek var mı ? :)

Kanepe, Sehpa, Bayan, duvardaki kahve resmi Renk tonları hariç başarılı diyebilirim. Sehpa dekupesinde de sorun var. İyi Çalışmalar.
  8. Hasan YILDIZ

Cinema 4D ile Bardak Modelleme - Videolu Sesli Anlatım..

Programı kaldırıp tekrar kurmayı dene istersen. Faydalı olacaktır.
  9. Hasan YILDIZ

Vray for Cinema 4D - Tanıtım Yazısı

V-Ray , günümüzde üretim için söz konusu en yüksek kalitedeki render araçlarından biridir. Dünya çapında profesyonel CG sanatçıları ve görselleştirme firmaları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Yüksek render sürati ile elde edilen, ispatlanmış, çekici ve süper gerçekçi görüntü kalitesi...
  10. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Dersleri - Sehpa Modelleme - 1080p Videolu Anlatım

Render settings butonuna tıklayarak kaydetme seçeneğini .jpeg olarak değiştirelim. Sonra render tuşuna basalım. Çalışmanın jpg uzantılı dosyasını çıkartmış olacaksınız. İyi Çalışmalar.
  11. Hasan YILDIZ

Film Afişi Çalışmam - Titanic

Merhaba ; Fotoyu afiş boyutuna getirmek isterken sanırım fotonun orjinalliği biraz bozulmuş, ki zaten bakıldığında inceltilmiş bir görüntü var. Onun dışında ( önerim ) film afişinde prodüksiyon şirketi logosu olur alt köşede, o eksik. Mehmet Bey'in dediği gibi dekupe işleminde sorun var...
  12. Hasan YILDIZ

TGDD resmi olarak kuruldu. Faruk Çağla Adalet Bakanlığında BİLİRKİŞİ OLDU!

Hayırlı uğurlu olsun. Umarım mesleğimizi hak ettiği kaliteye getireceğiz. Sizi de yürekten tebrik ederim Sayın Faruk Çağla.
  13. Hasan YILDIZ

Photoshop ile Şaheser yarattı - Alexander Koshelkov

Adobe’un görüntü işleme yazılımı Photoshop’u ileri düzeyde kullanmasıyla bilinen Alexander Koshelkov’un ortaya çıkardığı bu son eser görenleri adeta hayrete düşürüyor. Fotoğraf, resim düzenleme ve çizim uygulamaları arasında rakiplerine nazaran daha profesyonel bir çözüm sunan Adobe Photoshop...
  14. Hasan YILDIZ

Golden Ball Bowling Kartvizit Çalışmam

İlk bakışta bir kartvizitten çok bir banner'a benziyor. Hatalarınızı saymamı isterseniz buyrun sayayım ; - Mizanpaj ( yerleştirme düzeni ) hatanız var. Logoyu sola alsanız biraz boyutunu küçültüp koysanız olabilir. - İletişim bilgilerini o kadar büyük yazmaya gerek yok. Sağ alt köşeye...
  15. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

@--şerife-- Teşekkür ediyorum Şerife hanım. @Mehmet ÖZDEMİR Teşekkür ederim Mehmet Bey...
  16. Hasan YILDIZ

Kırmızı Beyaz Restaurant - Tek kırım kartvizit

Merhabalar ; Tek kırımlı 106x86 mm boyutundadır. Firma isteği üzerine düzenlenmiştir. Tasarıma biraz müşteri eli değdi yani :) Logo bana aittir. Değerli Yorumlarınıza..
  17. Hasan YILDIZ

film afişi tasarım.

Konsepte uygun. Güzel bir çalışma olmuş. Başarılar.
  18. Hasan YILDIZ

Kişisel Logo Denemesi - Hasan YILDIZ.

@Karakule06 Mesela ? Sizce ne düşünülebilir ?
  19. Hasan YILDIZ

Logo ve Kartvizit Çalışması Deneme

@bboymuzo İyi Çalışmalar dilerim..
Yukarı Alt