Hımm. İlk defa böyle bir sorun görüyorum.
Sanırım OpenGL ayarlarından yapıyor.
Ve ya indirmiş olduğunuz program hatalı olabilir. Maxon'un resmi sitesinden Cinema 4D R13 Demo sürümünü indirip kurulumunu yapın. Eminim sorun ortadan kalkacaktır.
Merhaba DarkNight
Photoshop'un Match Color özelliğini kullanarak manipülasyon yapılacak resmin renk tonunu otomatik olarak dekupeye verebiliriz.
İyi Çalışmalar.
Çok boş bir çalışma olmuş yani boştan kastım materyaller eksik. Üst alana biraz seçenekler / sekmeler eklenirse güzel olabilir.
Font üzerine uyguladığınız italik efekt olmamış. Düz olması daha güzel olacaktır.Copyright alanında bulunan sekmelerin punto değeri biraz düşürülmeli.
İyi...
V-Ray , günümüzde üretim için söz konusu en yüksek kalitedeki render araçlarından biridir. Dünya çapında profesyonel CG sanatçıları ve görselleştirme firmaları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Yüksek render sürati ile elde edilen, ispatlanmış, çekici ve süper gerçekçi görüntü kalitesi...
Merhaba ;
Fotoyu afiş boyutuna getirmek isterken sanırım fotonun orjinalliği biraz bozulmuş, ki zaten bakıldığında inceltilmiş bir görüntü var. Onun dışında ( önerim ) film afişinde prodüksiyon şirketi logosu olur alt köşede, o eksik. Mehmet Bey'in dediği gibi dekupe işleminde sorun var...
Adobe’un görüntü işleme yazılımı Photoshop’u ileri düzeyde kullanmasıyla bilinen Alexander Koshelkov’un ortaya çıkardığı bu son eser görenleri adeta hayrete düşürüyor.
Fotoğraf, resim düzenleme ve çizim uygulamaları arasında rakiplerine nazaran daha profesyonel bir çözüm sunan Adobe Photoshop...
İlk bakışta bir kartvizitten çok bir banner'a benziyor.
Hatalarınızı saymamı isterseniz buyrun sayayım ;
- Mizanpaj ( yerleştirme düzeni ) hatanız var. Logoyu sola alsanız biraz boyutunu küçültüp koysanız olabilir.
- İletişim bilgilerini o kadar büyük yazmaya gerek yok. Sağ alt köşeye...
Merhabalar ;
Tek kırımlı 106x86 mm boyutundadır.
Firma isteği üzerine düzenlenmiştir. Tasarıma biraz müşteri eli değdi yani :)
Logo bana aittir.
Değerli Yorumlarınıza..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.