Arama sonuçları

1. Erkan Nehir

Yılbaşı Tebrik Kartı

Noel baba ve yılbaşı?
  2. Erkan Nehir

İçinizdeki İzlandalı size selam gönderdi!

Aramıza hoşgeldiniz. Bu arada rica ederim :)
  3. Erkan Nehir

Acil Yardım (corel draw text 3d altın efekti)

Fikir vermesi açısından kısa bir video yüklüyorum
  4. Erkan Nehir

Eğer ikinci objedeki parlak şekilde kabartma vermek istiyorsak, Texte dilediğiniz zemin rengini veriyorsunuz convert yapmadan önce. (örneğin altın efekti için uygun tonda sarı) Daha sonra üst menüden Bitmaps/Convert to bitmap RGB modunda 300 dpi olmalı iyi bir sonuç için. Sonra görseli...
  5. Erkan Nehir

Corel Draw kullanmayı biliyorsan aşağıdaki adımlar sana yardımcı olacaktır. Düz bir kabartma efekti vermek için efects/bevel kullanabilirsin. Resimdeki gibi metalik bir görüntü için ise teksti RGB olarak convert ettikten sonra üst menüden edit bitmap ile görseli açtıktan sonra, resimdeki...
  6. Erkan Nehir

2012 nin ilk takvim tasarımları....

Bir takvimin en önemli özelliği ve takvimi takvim yapan tarih ve günlerin olması değil midir? Ben bu çalışmada ay-gün-tarih vs hiçbirşey göremedim. Sanırım kimse farketmedi bunu...
  7. Erkan Nehir

Arama Motoru Taktikleri

@argok ???? :allalla:
  8. Erkan Nehir

jenerik için yardım

Konuyu adobe after effects bölümüne açmışsınız fakat verdiğniz örneğin after effects ile yapıldığına emin misiniz? Movie maker ile de yapılabilecek bir jenerik. Öncelikle size şunu öneriyorum. Açtığınız konudan, peşpeşe attığınız flood mesajlarından (uyarılara rağmen) yola çıkarak, bu işte...
  9. Erkan Nehir

dpi sorunu, yardım!!

Bu kadar kafa yorup igne deliginden deve gecirmeye ugrasmak yerine, neden bir kisi de cikip, 'arkadasim, corel draw, illustrator veya indesign ile dene' demiyor ? :) PS ile tasarim yapmak bu gibi sorunlari hep doguracaktir.
  10. Erkan Nehir

Bakar Mısınız.?

@TheArtiz Emredersiniz..!! Uygunsuz baslik, uygunsuz istek ve uygunsuz mesaj nedeniyle konu kilitlenmistir. Lutfen konu acmadan ve mesaj yazmadan once forum kurallarini okuyunuz.!!!
  11. Erkan Nehir

dpi sorunu, yardım!!

eger elinizde cok iyi donanimli bir desktop pc veya mac yok ise ps afis hazirlanacak en son programdir. Hatta bu ekipmanlar olsa dahi tasarim icin ps yanlis secimdir. Eger illaki ps kullanacagim diyorsaniz kucuk boyda calisip daha sonra tum calismayi tek parca halinde jpeg olarak 300 dpi export...
  12. Erkan Nehir

RAF Dergisi Kapak Tasarım Yarışması

35 yaş sınırı ve sadece üniversitelilerin katılabilecek olması biraz tuhaf geldi bana açıkçası. Sanırım geriye kalanlar tasarımcı kategorisine girmiyor... Katılacak (katılabilecek) arkadaşlara bol şans dilerim.
  13. Erkan Nehir

Türkiye siyasi-karayollari haritasi vectörel satin alinacaktir.

Arkadaşlar daha net fikir vermesi açısından görseli yüklüyorum. İstenen çalışma ekteki görselin birebir çizilmiş vektör halidir. Daha yüksek çözünürlükte resmi ilan veren firmadan temin edebilirsiniz. Buna göre fiyat verebilirsiniz.
  14. Erkan Nehir

İnDesign'da Yeni Döküman açarken çıkan menü hakkında

Sayın napalm, bilgilerinizi forum içerisinde konular açarak başka sitelere yönlendirme yapmadan paylaşabilirsiniz. Eğer kendi kişisel sitenizin tanıtımını yapmak veya reklam vermek istiyorsanız ilgili konu başlıklarındaki kurallara uygun olarak tek bir başlık altında bir konu açabilir veya...
  15. Erkan Nehir

İdeal Koleji yeni afiş çalışmam!..

Güzel çalışma fakat ideal Koleji olayını anlamadım. Afiş daha çok Cengiz Turizm için yapılmış. İdeal Koleji'nin reklamdaki veya afişteki rolü nedir?
  16. Erkan Nehir

Tehlikeli Düşünceler/Bedrettin Şimşek

Konu başlığı Kitap tavsiyeleridir. Kitap tavsiye edilmiş ve ayrıntılar belirtilmiş. Bunun dışında reklam vermek istiyorsanız lütfen yönetim ile irtibata geçiniz. İyi forumlar dilerim.
  17. Erkan Nehir

Yilbaşi turlari afiş çalişmam

*Görsellerin yerleşiminde sorun var. Hepsi aynı açılarda değil. Eğer farklı açılarda olması amaçlandı ise daha büyük farklarla açılandırma olmalı. *Renk seçiminde sorun yok fakat renk üzerinde uygulamada sorun var. Kırmızı göz yorucu değil aksine dinlendirici bir renktir. Fakat uygulama malesef...
  18. Erkan Nehir

TRafik işaret levhaları(CDR)

Paylaşım için teşekkürler. Fakat bu paylaşım birkaç kez yapılmıştı sanırım.
  19. Erkan Nehir

Acil logo yardım

Merhaba, Bu tür konuları açmadan önce lütfen aşağıdaki konuyu dikkatlice okuyalım. İyi forumlar dilerim. https://www.grafikerler.org/logo-paylasim/31198-logo-paylasimi-istegi-yapmadan-once-mutlaka-okuyunuz.html
Yukarı Alt