Arama sonuçları

1. GürhanErkal

3ds max'ın + ları...?

YAvuz sen soruyorsun benim de çenem düşüyor şu ara çalışmak istemiyorum napayım. Ben max operatörü değilim pek bildiğim de söylenemez ama piyasayı ve işleri her zaman takip ederim. Eğer okul okumadan yapacaksan hiç yapma diyebilirim acımasızca:) Çünkü safi kendinden takviyeli 3d maxci olursan...
  2. GürhanErkal

3ds max'ın + ları...?

Benim asıl amacım Reklamcılık bölümü okumak.Az çok becerebildiğim programlar bu bölümden mezun olduktan sonra,ilgili mesleklerde bir iş başvurusunda beni daha çok ön plâna çıkarır mı? Şunu düşünmeyin tasarımcılar bundan çok nefret eder yönetici olurum bi yandan da elmanıma karışırım hiç bir...
  3. GürhanErkal

3ds max'ın + ları...?

Sana örnek bir iş ilanı daha yeni verilmiş: Çizgi dizi projesi için 3dsmax kullanabilen değişik seviyelerde tam zamanlı 3D Animatörler,karakter animatörleri,rigger ve 3d generalistler aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlar ................ adresine CV ve showreellerini gönderebilirler. Daha...
  4. GürhanErkal

3ds max'ın + ları...?

Yavuz kardeşim inşallah istediğin gibi olur. Ama senin bahsettiğin bölümler daha çok yöneticilik ile ilgili bölümler. Yani bir anlamda maxı kullanan adamların başında olan kişiler. Lakin Türkiyede işler pek kitabına göre gitmez. O tür bölümlerde okuyanlar gerçekten fırsatçı, tuttuğunu koparan...
  5. GürhanErkal

Basit bir illustrasyon anime

Deneysel bir çalışma. 10 saatimi aldı illustrasyon + animasyon İllustrator - after effects - premiere http://vimeo.com/12989117
  6. GürhanErkal

Doğamedya İzmir'de web tasarımcı/geliştirici arıyor

Av Tutkusu ve Balık dergileri ile 14 yıllık dergi tecrübesi olan firmamız reklam ajansı olma yolunda atılımlar yapmaktadır. Bu amaçla ilk olarak 1 ila 3 tane web sitesi oluşturacağız. Öncelikle freelance olarak sektörel bir web portalı (video eklenebilen, kullanıcaların yorum yazabileceği...
  7. GürhanErkal

Grafik tasarım konusunda kendimi nasıl geliştirebilirim.

Okul şart, programları okurken rahat rahat öğrenirsin. Programları kafaya hiç takma bu işte belki en önemsiz ayrıntı programdır. Tasarım 1. derecede, 2. derecede baskı ve baskı teknikleri üzerinde dur. 2 Yıllıktan ziyade 4 yıllıkları öneririm. 2 Yıllıkların çok büyük bölümünden özellikle tasarım...
  8. GürhanErkal

Grafiker hangi programları bilmeli?

@Hasan Güner Hasan bey bu konu da hem teknik yöndem hem içerik yönünden size hiç katılamayacağım. İyice eskiden grafiker olmak için grafik tasarım bilmek ve ilgili araçları kullanabilmek yeterliydi. Bilgisayar devriminden sonra isimlerini artık unuttum birkaç yazılımla beraber ağırlıklı olarak...
  9. GürhanErkal

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

@kaya63 Sorunun yeri burası değil ama başlıkta sorulan soruları inceledim de artık kendine tasarımcı diyen insanlar bile tasarımın ne anlama geldiğini bilmiyor hala fotoşop, corel gidiyor muhabbet.:) O yüzden burda sorunu cevaplamamın sakıncası yok sanırım. Dostum konu ile bir çok alakalı...
  10. GürhanErkal

Logo Şablonları (ai)

@ufuk_45 Ya yapmayın logonun şablonumu olur. Bunlar sıradan şekiller. Şablonu olsa logo olmaz o iş zaten:)
  11. GürhanErkal

Kartvizit için Logo lazım

İyi de arkadaş çok doğru söylemiş üstü çizileni kastediyorum. Ona katılmıyorsanız neden bu işle uğraşıyosunuzki bu kadar ciddiyetsizse bu meslek! Eğer bir müşteriye anlayacağı dilde işin ayrıntılarını anlatmıyor 2 kuruş kazanalım diye herşeyi ezip geçiyorsak hiç bir şeyden şikayet etmeye...
  12. GürhanErkal

Illustratorda Cizilmiş Pathlerin Kenarları Sorunlu

@3rcan Kesinlikle büyük bir hata yapmışsınız ama sorunuzdan hata anlaşılmıyor.
  13. GürhanErkal

indesign de montaj için

@asi_mavi_grafiker Montajda tam olarak ne soracaksın.. Böyle sorunca nedemek lazım ben de bilemiyorum. Freehandde, aide, corelde, quarkda nasıl yapılıyorsa aynı şekilde yapılıyor. Tek bir üstünlük söyleyebilirim gücü ve hızı, özellikle pdf (tabiki eps, tff, psd ve ai de) materyali çok akıcı bir...
  14. GürhanErkal

Maskot Yapımı Hakkında Bilgi Edinmek

@berixx Hocam beni yanlış anladın sanırım diğer arkadaşlar da nedense hala program diyor:). Önce çizebilmelisin işi öğrenmelisin illustrator(program) sadece kalem. Şöyle düşün iyi bir ressamının işine kullandığı kalem ne kadar etki ederse bizim iştede program işimize o kadar etki eder. Sen...
  15. GürhanErkal

Maskot Yapımı Hakkında Bilgi Edinmek

@berixx Hocam sorunuzu doğru anladıysam bildiğimiz maskot yapımını soruyorsunuz da bunun fotoşopla alakasını pek kuramadım açıkcası. Zaten maskot çizebilen biri bunu kalemle de, x programı ile çizebilir. Fotoşop yada başka bir programın bir şey çizme yada tasarlama yeteneği yoktur. İşinizi...
  16. GürhanErkal

İndesign formatında kayıtlı dergi tasarımı lazım!!!

@zooom Bu kadarı da olmaz:) Daha doğru bir tavsiyem olacak. Tek yapacağın şey sevdiğin bir dergiyi alıyorsun. Bir de 30 cm lik bir cetvel. Yazıların kenarlara oranını, sütunlarını artık ölcebileceğin herşeyini ölçüp yazıyorsun. Sonra da bunu bir indesign belgesinde açıp guide ve marj ölçüleri...
  17. GürhanErkal

Indesign dosyalarını tek Indd Dosyası altında birleştirme

Koddan kastınız nedir. Döküman sayfa sayısının book'da önemi yok sınırından emin değilim ama bir çok farklı indesign dökümanını birleştirebilirsiniz.
  18. GürhanErkal

Logistik firması için logo tasarımlarım

Buradaki amblemlerin çoğu klipart yada hazır şekiller yani eleştirilebilcek bir şey yok. Patent alma durumunda, yada daha ciddi bir markalaşma esnasında bir çok sorunla karşılacağınız büyük ihtimal. Yada olabilir ya herhangi bir adli durumda hemen hemen aynı logoya sahip binlerce firma arasında...
  19. GürhanErkal

CMYK'yı 2 Renge Dönüştürme

@mehmet0919 Hocam fontları stille vermişsen ki öyle vermiş olman gerekir. Stil rengini değiştirerek bunu halledersin. Eğer stil rengi yoksa find / cahnge ilgili yazılarını vb bulup rengini değiştirirsin. Konu vektörlerse; swatchesden ilgili renkleri bulup değiştirebilirsin. Eğer konu...
  20. GürhanErkal

ÇATMAYA GELDİM - ÜNSAL ARSLANKAYA - Şiir Kitabı

Görseldeki kılıçlı karakter yüzüklerin efendisindeki yüzük tayflarından biridir. Ben konuyla bu fantastik karakter arasında bir bağ kuramadım. Zemin bayrak güzel ama yılan ve yüzüktayfınızı elden geçirseniz iyi olabilir üstelik o karakter istenmeyen hukuk sorunlarına yol açabilir.
Yukarı Alt